אנשים:)

U n i c o r n

New member
אנשים:)

אתמול הייתי בהופעה של אביב גפן במועדון התאטרון ופתאום ראיתי את עברי לידר עומד שם בשורה האחרונה בסטלבט כזה, עם חולצת פסים עומד ונהנה בהופעה ושר את השירים יחד עם כולם. איזה מותקקקקק
ראיתי גם את ירמי קפלן והצטלמתי איתו, אבל משום מה עם עברי התביישתי נורא.... רציתי לגשת לשאול אותו אם הוא באמת כותב פה, אבל גם בזה התביישתי.... סתם רציתי לשתף... :)

חבל שלי ניגשת + החלטפתי חתימה!!

כי יכלת להגיד לו דברים שתמיד רצית, ויכלת לדעת אם זה הוא או לא למרות שזה כבר ברור שזה הוא.... חבל..זה היה עושה לך מצב רוח טוב לא?! גם אני פגשתי את ירמי ונתתי לו חיבוק...

jeackyh

New member
קצת בעיתי שעברי היה בהופעה..

כי הוא הופיע בעצמו ב-tlv...
תעלומה

U n i c o r n

New member
לא יודעת תעלומה....

אבל זה היה עברי. מאה אחוז עברי..... אז אולי הוא הלך באמצע או משו אבל הוא בהחלט היה שם
וכן שניהם היו אלמוג... איזה חמוד ירמי הזה אני אומרת לך... הצטלמתי איתו והוא כזה בסטלבט חחח:)

אני כולי קנאה!!

מי שיצא לי לפגוש זה מוקי... והסולן של גאיה אבל זה לא היה מרגש. וגם כמה שחקנים בחאן (אוהד קנולר... אוי זה היה כיף!). הם היו ממש ממש נחמדים, ועוד הוצאנו (אני וחברותיי ומגמת תיאטרון) אותם מארוחת צהרים

מורצוק

New member
ממממממממממממהה?!!?!?../images/Emo2.gif

למה לא ניצלת את ההזדמנות?! את נורמאלית??? ואי ואי....אני הייתי קופצת עליו....טוב לא בדיוק אבל לפחות אומרת משהו!

ברור שאמרתי משו!!

אמרתי הרבה משואים! אמרתי כמה שהוא שיחק יפה ואפילו ישבנו ודיברנו כי היה לו קצת זמן!

למעלה