אנשים.......

ניקולי

New member
אנשים.......

חסרים לי אנשים איפה כולם????????? איפה ~מעין~ ועינב20 ? איפה.... האחרים??? שמישהו יעיר אותם... נשאר עוד יום אחד.... ואזזזזזזזז הפגישה... היכונו היכונו.... וואוו אני מה זה מתרגשת.... גם אתם?? ועזרא היקר!! חדשות חדשות חדשות.....!!!!!! אתה לא תהייה הגבר היחיד.. בעלי יהייה בעלה של ג´ס יהייה ומי יודע אולי עד יום חמישי יצטרפו אלינו עוד כמה נחמדים.. אז קדימה תתלבש דפוק הופעה ובוא!!! מי יודע אולי הערב הזה ילכד כמה.. זוגות... לך תדע!!
אוהבת אותכם ניקול*

ניקולי

New member
נשמה יפה../images/Emo23.gif

היי מתוקה.. אני כותבת כאן אחרי שרשמת לי הודעה אישית.. שמחתי לקרוא את ההודעה..ואני איתךךךך ב
ובנפש...!!! זכרי זאת ואל תשכחי!!!!! חוץ מזה מה שלומך?? איך את מרגישה??? אני מאוד מקווה ששלומך טוב.. כתבתי משהו.. ורציתי שתקראי את זה כי זה בשביל כולם אך יותר מכל זה בשבילך....!!!!!!!!!! קראתי לזה לתת... ובטח כבר קראת את זה ואם לא אז תקראי.. כי זה בא לי מהלב!!! אוהבת אותך מאוד ניקול*

היי ניקולי, איפה כתבת???

אנ לא מוצאת משהו בשם "לתת" אולי פיספסתי? אני אמשיך לחפש....... תודה!!!! את פשוט נשמה טובה!!!

ניקולי

New member
מהר מהר......שלא תפספסי

הנה בדיוק עכשיו סיימתי לכתוב.. קראת?? ראית?? נו.... מה יש לך להגיד???

golem

New member
אין בעייה ניקולי...

אני יתאפר, ידפוק את המיני הכי צמוד וחולצה חושפנית ויבוא...
איזה לדפוק הופעה ואיזה נעליים..

ניקולי

New member
מאמאמיה.... עזרא??????../images/Emo12.gif

עזרא בוקר טוב... אתה יודע חשבתי על זה.. אחי שרשמת לי את הודעה הזאת יש לי אחלה
רעיון... מה דעתך להיות החשפןןן???
סתםם סתםםםםם!!!! תגיד לי עזרא מה בסוף אתה תביא?? אה אני יודעת... תביא בקבוק שתיה אחד ופיתות... אההההה גדולה אני נכון??? יאלה מצפה לראותך עם כולם ביום חמישי.. וחסר לך שתבריז.... ושוב בוקר טוב

golem

New member
אז ככה...

אני לא בטוח שאת רוצה שאני יהיה החשפן - אלא אם כן תרצי שכולם יעזבו את הבית במהירות ואז אפשר להשתמש בכישורי החשפנות שלי
עכשיו באמת מה להביא?? רק שתייה ופיתות - או גם איזה עוגה \ רינוח משהו?? תגידי לי כי אני באמת לא יודע... אגב אני כנראה מביא את מרין - זה לא הרבה יותר טוב??
יום נהדר!!

ניקולי

New member
ממוש

אמרו לך פעם שאתה גדולללללל מהחיים??? אני לא יודעת איך אתה נראה אבל... אתה פשוט ענק!!!! חוץ מזה לגבי מה שלהביא כןןןן תביא רק פיתות ושתיה!! בורקסים כבר יש, ביצים אני גם אשים, סלט חסה יש, חומוס יש, שתיה קרה עוד מישהו מביא, פשטידה יש, סלט פרות לקינוח יש... אם יש עוד רעיון אני אשמח לשמוע.. מחכה בקוצר רוחחחחחחחחח ניקול*

mariana

New member
שלום לכם

היי ניקולי ועזרא אני מקווה שלא שכחתם אותי אני מביאה כל מיני סלטים ושתייה קלה את יודעת מטבוחה, חומוס, סלט חצילים וכו´ ותןדה עזרא שאתה מביא אותי גם אני משהו גדול לא??? איך יעבור בלעדיי הערב הזה? הא חולה עליכם ואני כבר מצפה בקוצר רוח, אוהבת מרין

golem

New member
ברור מרינגוש ../images/Emo24.gif

בכיף אני יביא אותך....ומקסימום אם לא יהיה לי מקום באוטו מהאוכל - אני ישים אותך בבג´ז מאחורה...סתםסתם
אוהב אותך חמודה עזרא

mariana

New member
שלום מתוק שלי

אתה לא צריך לדאוג אני רבע עוף אני לא טופסת הרבה מקום. מקסימום אותך נשים בבג´ז ואני יהיה על ההגה כלומר, אני אנהג. אהה הזכרת לי להביא את הרשיון במקרה ואם תשתה. "אם שותים לא נוהגים"
אין חולה עליך ועל כל מה שאתה רושם פה אתה פשוט גורם לי לחייך

@@

New member
עזרא, גרמת לי לחייך ../images/Emo13.gif

הייתי בשיחת טלפון ותוך כדי אני קוראת את ההודעה שלך למרין, שתשים אותה בבג´ז, התפקעתי מצחוק ללקוח בטלפון, תודה על החיוך, גם אם הוא היה קטן בכל זאת תודה שלך ריקי

golem

New member
אז אני שמח...

אם גרמתי לשתיכן לחייך ולצחוק - אז אני שמח..עשיתי את שלי להיום
...בעצם עוד לא..יש לי עוד קצת להצחיק אתכן..

למעלה