אנשים!!!!! עוד מעט סילבסטר אז השאלה היא מה אתם עושים בסילבסטר אני למשל הולך למסיבת שתייה ענקית בצפון
R R B S New member 22/12/03 #1 אנשים!!!!! עוד מעט סילבסטר אז השאלה היא מה אתם עושים בסילבסטר אני למשל הולך למסיבת שתייה ענקית בצפון
ש שטרודל¿ New member 22/12/03 #2 יושבים בבית של טל (חברה שלי) עושים שולחן יפה יושבים מול הטלוויזיה ואז מנשקים תמונות של מפורסמים....-זה קרה מלפני שנתיים השנה נוסעים לקניון...
יושבים בבית של טל (חברה שלי) עושים שולחן יפה יושבים מול הטלוויזיה ואז מנשקים תמונות של מפורסמים....-זה קרה מלפני שנתיים השנה נוסעים לקניון...
R R B S New member 22/12/03 #10 לא יודע רק שאלתי אותה אם אני יכול.. לבוא איתה ועם כמה חברות שלה לקניון בסילבסטר, והיא אמרה לי לא המירשעת הזאת אהה אגב בסילבסטר אני בכנרת במסיבת שתייה ענקיתתתתתתתתת!!!!1 (זאת שאמרתי לך "השולקה")
לא יודע רק שאלתי אותה אם אני יכול.. לבוא איתה ועם כמה חברות שלה לקניון בסילבסטר, והיא אמרה לי לא המירשעת הזאת אהה אגב בסילבסטר אני בכנרת במסיבת שתייה ענקיתתתתתתתתת!!!!1 (זאת שאמרתי לך "השולקה")
O ofrikit New member 22/12/03 #11 האמת שזה שורשר אליה והכוונה היתה "למה את הולכת לקניון בסילבסטר,ומנשקת תמונות?!"
ש שטרודל¿ New member 22/12/03 #13 כי זה היה מרוב טימטום.... ואין לנו איפה להיות בסילבסטר אז אנחנו הולכות לקניון.... או שלא נלך השנה... אולי מייסי ודודי יעשו משהו...
כי זה היה מרוב טימטום.... ואין לנו איפה להיות בסילבסטר אז אנחנו הולכות לקניון.... או שלא נלך השנה... אולי מייסי ודודי יעשו משהו...