אנשים!

חזרתי משר הטבות עכשיו!!!!!!!!!!!!!!

סט שאווווווווווווווווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ושאדו הסוס של גאנדלף מדהיםםםםםםםםםם

aloniguy

New member
אין מה להגיד שר הטבעות הסרט

הכי טוב שראיתי בחיים שלי!!! פשוט מדהים! אני מכור לסרטים ומתחיל את הספרים עכשיו מחדש.... מה אתם אומרים על הסרט?

narretrulz

New member
מי ראה את התחרות מלונדון

של הקריסמס?? עשו מקצה גובה ו3 רוכבים עברו את ה2.13 מ' ופרשו...והיה שם הולסטיינר מדהיםםםםם מדנמרק אחד הסוסים הכי יפים שראיתי והוא עבר הכל וזה נראה כל כך קל כשהוא עשה את זה.. ורוברט סמית' גם עבר את ה2.13 עם הסוס שלו וגם הגרמניה הזאת (משהו ויינברג) שהיה לה סוס כזה חמוד שכל צעד שני שלו זה באק קציר היה שווה ואני חושב שיש מחר עוד מהתחרות הזאת תבדקו.

פפפפפ ראיתי רק תסווווףף!!

ראיתי פארק היורה 2 וזה נגמר ובמקרה העברתי ליורו ספורט.. אבל ראיתי בדיוק תגובה בסוף.... ושיאללה זה היה מדהייייייייים!!!!! הסוס הלבן גם היה מדהיייים!!!! איןןן אני פשוט לא הבנתי איך הם לא מפחדים!! הם באים פשוק לקיר לבנים!!!!!... כןןן היה שם הסוס ה-2 אני חושבת אם זה מי שאתה מתכוון אז הוא מה זה ריחף מעל כל הדברים!!!... ויש עוד מהתחרות זה איזה 4 ימים של התחרויות האלו.... וזה לא היה 2.15 בסוף?!!?אני בטוחה ששמעתי את הקריינים של התחרות אומרים שזה 2.15..

narretrulz

New member
כן הוא היה שני הסוס שאהבתי ראית

איזה צעד? ואיזה קפיצה?? ויכול להיות שזה היה 2.15 לא הקשבתי אז שאלתי את אח שלי

כןןןןןןןן ווואייי איזה צעדדדד

ידעתי שהוא יעבור רק לפני הקפיצה של האוקסר... כאילו לא ראיתי אותו מתחרה לפני כי בדיוק פתחתי תטלוויזיה אבל שראיתי אותו קופץ תאוקסר בקלילות שכזאתי ידעתי שהוא יעבורר... פפפ ראית איך הוא בעט עם האחוריות למעלה?!? והיה תסוס ה-3 שהוא בעט לפני החוומה למטה ואז הרים ישר תרגליים ובמזל לא הפיל... גם אתמול אני חושבת שאחד הסוסים הבלנים באיזה אוקסר אחד הרוכבים דירבן תסוס קדימה.. זה היה וויטקר הזה שגם היום התחרה על הסוס הלבן הזה והסוס הביא בעיטה בדיוקקקק באמצע 2 הקורות של האוקסר.. ברווח והסוס לא הפיל!! זה היה אדייר!! ואני חושבת שזה היה 1.15 הם לא שמים בזה ס"מ אחרי ס"מ הם שמים קוביות כאלו של 5 ס"מ כל פעם...אני חושבת... חבל שהם פרשו אני חושבת שהסוס ההושטיינר הזה היה עובר גם את הגובה הבא בקלות...

oldenburg

New member
שר הטבעות../images/Emo5.gif

והסוס הלבן הזה ממש מדהיםםםםםםםםםם
מה זה, זה בטח אנדלוסי או משהו....

charliebr

New member
לא נראה לי

כי הסוס הזה גדול וארוך (ביטויים של מוגבלים) ואנדלוזים פיציים חמודים

harazy

New member
בעולם שכולנו חיים בו..

אנדלוסים הם לא קטנים!!! הם גדולים רחבים ושווים הייתי מת לעלות לרכב על אנדלוסי...

הם ממש לא גבוהים...

הם לא פונים אבל הם מממש לא גדולים! הם מגיעים למטר 50 מטר 60...והם שמנמנים ויש להם צוואר מהמם!! ושיער ארוך ויפה.... אבל אי אפשר לומר שהם קטנים..

harazy

New member
בואי נגיד שיש ויש...

אבל ממש לא קטנים.. כשהייתי באנגליה שנה שעברה הסוסי משטרה היו אנדלוסיים והם היו ענקיים לפחות כמו אפולו של דרור ושאלנו את השוטרים והסוסים באמת היו אנדלוסיים

לא אנדלוסים גזעיים מעורבים

עם שייר או סוס גדול אחר גרמני או משהו או הנובר...כידי שירמסו אנשים בקלות בהפגנות...

harazy

New member
אני מוכן לשים כסף..

שאלה היו טהורים... ושאנדלוסים הם לא קטנים..

charliebr

New member
יש ברשפון אנדלוזי מהמם!

והוא ממש חמוד ונחמד ו-קטן! עם צוואר מדהים ורעמה מהממת! הוא היה בקאנטרי....

למעלה