אנשים..

the darkside

New member
אנשים..

אתם יכולים להביא לי מידע על צניחה חופשית.. כמה זה עולה ? לאן אני יכולה לפנות? וכו... אשמח אם תענו..:)

inzaghi

New member
תשובה :

צניחה חד פעמית מחוברת למדריך (טנדם) - 1090 באמצע שבוע, 1190 בסופ"ש. להוסיף צילום וידאו 490 (או משהו כזה). קורס שבסופו תוכלי לצנוח לבד בין 6500 ל7300 (בערך) במחיר הזה את צונחת 8 פעמים (7 עם מדריכים צמודים ו1 לבד) וכלולים בן גם יומיים של עבודה עיונית. בנוסף מי שצונח קבוע משלם אחת לשנה 545 ש"ח ביטוח ו300 ש"ח חברות באיגוד הצניחה הישראלי (בלי זה אי אפשר לצנוח). המחירים נכונים למועדון "אייר פאראדייב" שנמצא בחוף הבונים (איפשהו בין קיסריה לחיפה). יש עוד מועדון אחד בארץ שמציע את אותם דברים עד כמה שאני יודע במחירים דומים - "סקייכיף" שנמצא בשדה תימן (באר שבע). זה כל מה שאני יודע - בהצלחה.

the darkside

New member
תודה...:)

1090 שח... זה כולל הצניחה וההדרכה לפני זה? לפי מה שסיפרו לי לפני הצניחה יש קורס הדרכה או משו כזה לא ?

inzaghi

New member
זה המחיר של טנדם

שזה אומר צניחה אחת בלבד מחוברת למדריך. ההדרכה היא שתי דקות וזה כלול במחיר. אולי את מתכוונת ליומיים של קורס עיוני בשביל לצנוח לבד

Icarus Canopies

New member
צניחות, צניחות ושוב... צניחות!!!

אתה מוזמן לבקר באתר של www.skykef.co.il ןאני מאמין שרוב המידע הדרוש יופיע שם. בגדול, אני ממליץ לך להתקשר למועדון ולקבל את כל המידע בטלפון, גם אני אישית אשמח לעזור וניתן להשיג אותי ב- 225007-051. בכל אופן, יש שני סוגים של קפיצה עבורך. האחד, Tandem. זוהי למעשה צניחת הכרות שנותנת לך להרגיש שחלה טעימה מהנושא. אבל... אם אתה יודע ש"זה הדבר שאתה רוצה לעשות", חבל על הזמן והכסף, גש ישר לקפיצות הקורס, ותסיים עם רשיון בינלאומי. נ.ב- כתבתי את ההודעה בלשון זכר, אך ורק מטעמי נוחות. כמובן שהספורט הוא גם לנשים, ואפילו עדיף שכך... 'Blue Skies' UV

למעלה