אנשים!!!.....

enjoi butterfly

New member
אנשים!!!.....

אני לא יודע כמה כבר יקראו את זה.. אבל אני חושב שהפורום קצת אוו נירדם... אוו בדרך למות... וחבל מאוד למה ה פורם טוב ופורום אוהב... אז מה אתם חושבים???? מה צריך לעשות ...??

sh53

New member
בהחלט ../images/Emo10.gif

מקווה שזה בגלל שהיה היום יום גשום וקר והפורום יחזור לעצמו בקרוב. אולי כדאי להמליץ בפני החברים להגיע לפורום, כדי שיהיו כמה שיותר אנשים? אפשר להמליץ בפניהם שיהיה עוד מעט מפגש פורום וכדאי להם לבוא

enjoi butterfly

New member
כן ...

אבל אנשים לא באים לא רושמים.. ואני מאוד שמח שהצתרפת כמו שושי המנהלת היא בטוח שמחה... ורשמת כן כמה הודעות ראיתי אז ברוכה הבאה!...
( קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מילעולם לא..)

לא ממש איחרת

רק היום הצטרפתי. וכמובן שגם לי יש בעיות/דברים לשתף/התייעצויות, למי אין? אבל... אני די פוחדת האמת. לא יודעת למה, תמיד היה לי את הפחד הזה של לדבר. וגם תחושה כזאת של "לא מגיע לי עזרה בכלל", וכאלה. אז... נראה לי שאני אהיה כאן רק בשביל לעזור ולא להיעזר. מקווה להשתלב יפה

sh53

New member
למה לא מגיע לך לקבל עזרה?

בשביל זה קיים הפורום כאן, למה שלא תנסי אותנו? את לא צריכה להיות פה שנים או יובלות כדי לספר לנו דברים שמפריעים לך או מעיקים עלייך, להיפך - זאת הזדמנות מצויינת לנו להוכיח לך שאיכפת לנו ממך

תודה

מקסים מצידך. ואת יודעת מה? אני מבטיחה שאנסה. מבטיחה שאשתדל. אם אצליח? זה כבר סיפור אחר

sh53

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo9.gif

עוד מעט יהיה מפגש בחנוכה, יש סיכוי שנראה אותך?

sh53

New member
בכלל לא, אחרת לא הייתי מציעה

את מוזמנת בכיף, חוץ מזה שיש עוד המון זמן, ובטח עד אז תרגישי כאילו את מכירה אותנו מיליון שנים

PEACE FOR ALL

New member
כן...

האמת, גם אני שמתי לב לזה בזמן האחרון. אנשים, יש לנו יופי של פורום. חבל לאבד אותו. ספרו, שתפו, תחלקו חוויות, מחשבות, הכל. מה שלא יהיה. אנחנו פה כדי להקשיב.

למעלה