אנשים...

THE sky angel

New member
חחח... מי אתם??

אתם נראים לי חדשים! מאיפה אתה יודע שצריך לשרשר?? ואנחנו צועקים??? בחיים לא! :) ברוך הבא!

kedeman

New member
נו מה נסגר?

תהיה בסוף פואנטה לכל התגובות האלה לשגיא או לא? אם זה ימשיך ככה אז נאלץ לחסום את האפשרות לכתוב בפורום בתור אורחים חבל ככל שיהיה

go golan go

New member
נצל"ש- אני עוד רגע מתפחלצת ../images/Emo3.gif

אני הכי משועממת בעולם!!! לא יצאתי לטיול שנתי, ולכן כרגע אני קצת משועמם.... אתמול עבדתי, היום היה לי שיעור נהיגה, ואני צריכה לעשות כל מיני השלמות לכימיה והסטוריה וממש ממש לא בא לי.... מחר כנראה אני אסע לנופי גולן כדי לעצבן שם את כולם..... נראה לי שזהו.... ואל תאכלו דגים

זורקה

New member
אלה?!?! מה את עושה פה?!

למה לא יצאת לטיול השנתי??? אתם קולטים שהגעתי הביתה כשהשמש כבר נגעה בים?? (יעני בשקיעה...) אבל לא נורא זאת הייתה נסיעה משעשעת ביותר... דודיק לשלטון!! שווסה אתה עוד מסתובב פה?? אם כן תשים גם תמונות של חדר חמש (הכי מגניב שיש)!!

go golan go

New member
אני עושה שבוע בית....

לטיול שנתי שלנו קראו 'שבוע י"ב' אז אני עושה שבוע בית!!!!! ממש לא רציתי לצאת לטיול- ושלא תבינו לא נכון, אני אוהבת טיולים!

קשתונה

New member
אנחנו נסענו עם מיקי ו...

היה ממש מצחיק... ואפילו לא נרדמתי! (בניגוד לאתמול שמלי עלתה ירדה ואפילו לא התעוררתי)

זורקה

New member
מתערבת איתך שךנו היה יותר מצחיק!!

שמת לב איך הטלפתיה שלנו חוגגת?? גם פה וגם בעוד שירשור.. איזה יופי :)

זורקה

New member
מתערבת איתך שךנו היה יותר מצחיק!!

שמת לב איך הטלפתיה שלנו חוגגת?? גם פה וגם בעוד שירשור.. איזה יופי :)

go golan go

New member
עוד נצל"ש../images/Emo12.gif

איפה ובאיזה שנה היה גרעין עודד הראשון
זאת לא חידה- אני באמת רוצה לדעת

S a l i t

New member
ניראה לי שחופאש

בחיי לחבובים האלה יש גרעינרים עוד מתקופת פיתאגורס אבל אולי הימצאתי אגב אלה, תשרייני תצמך כי אני באה לזורקה בקרוב

fresh mishmesh

New member
בלכיש

והמורה שלי לאזרחות הייתה בו... אני יכולה לברר לך שנה אם את ממש רוצה...

מ ו ר ע ל

New member
אולי הוא היה הראשון...

אבל הייתה הפסקה באמצע שלו לדעתי חופא"ש הוא הכי הרבה זמן ברצף זה פשוט איזה שלוש שנה גרעין שם כבר

kedeman

New member
הגרעין הראשון במועצה היה בלכיש

זה היה לפני כ-20 שנה הגרעין של חופא"ש קיים כבר 26 שנה ברצף את הגרעין של לכיש הפסיקו אחרי כמה שנים וחידשו אותו לפני 3 שנים לפניו היה שם את גרעין הנח"ל יואל אבל... הגרעין עודד הראשון בכלל היה בעיירת פיתוח, שדרות אם אני לא טועה הוא שינה את היעוד שלו כמו שהוא גם שינה את מי שהיה אחראי עליו (הוא עבר מהתק"ם לחטב"מ)

זורקה

New member
לא הבנתי אותך מותק...

אתה אומר שהגרעין הראשון היה בלכיש לפני 20 שנה, אבל אתה גם אומר שהגרעין של חופא"ש קיים 26 שנה.. הווי?!

kedeman

New member
אוי שכחתי מילה

הגרעין של לכיש נסגר לפני כ-20 שנה הוא היה לפני הגרעין של חופא"ש אבל הגרעין של חופא"ש לא נסגר בערך... מעולם... סתם מחשבה שעברה לי לראש בדרך כלל גרעין מרים מועצה ברגע שיש למועצה גרעין פתאום שומעים עליה אז.... איך זה שבחוף אשקלון יש גרעין כבר 26 שנים והמועצה הזאת שקטנה ונותנת הרגשה של מועצה קטנה?

גסנר

New member
וואלה זה אני !!!

מה המצב אנשים? לקח לי הרבה זמן להגיע אבל עשיתי את זה.

למעלה