אנשים!

ליאור...

New member
אנשים!

אבא היקר שלי התעצבן עליי ופשוט לקח לי את הקו טל`...שישנתי... אז השכנה שלי(שהיא במקרה גם הדודה שלי)הביאה לי את הקו שלה... אז מדי פעם אני גולשת, בנתיים הם לא פה ככה שאני גולשת עכשיו ו..עוד שבוע יש לי עוד מבחן במתמטיקה(למורה שלי נורא משעמם בזמן האחרון) ואני צריכה להתכונן...אין לי כוח לעוד 80 דפוק במתמטיקה שיהיה לכם אחלה שבוע ליאור

zebra

New member
תהיי יצירתית

היי ליאור, ממכור אל מכורה: תגידי לאבא שלך שאת צריכה את האינטרנט לא רק לצ`יטוטים ושיטוטים אלא גם בשביל דברים רציניים כמו לימודים, תראי לו איזה אתר במתמטיקה שעוזר לך בפיתרון בעיות ובהכנה לבחינה. תשכנעי אותם שאת באמת צ-ר-י-כ-ה את האינטרנט וזה לא רק להעביר את הזמן, אולי זה יעבוד ואולי לא, זה בטח לא יגמול אותך, אבל ייתן לך קצת יותר זמן ואפשרויות בגלישה שלך. בייייייי

lee_1

New member
סיפור קצר

לפניי חודש וחצי בערך היה לי מבחן במתמטיקה- יום לפניי המבחן הייתי יותר מ7 שעות באיי סי קיו ואבא שלי החליט שאם הציון שלי יהיה פחות מ80 אני לא נכנסת יותר לאיי סי קיו עד המבחן הבא שדרך אגב היה שבוע שעבר וגם בו אני אמורה לקבל יותר מ80 - במבחן הקודם קיבלתי 43 ומאז אני ``לא`` אמורה להיכנס לאיי סי קיו אבל אני שם חופשי שהם לא כאן... זהו... זה מה שהיה לי לספר אחרי הרבה זמן שלא כתבתי כאן...

למעלה