אנשים.

אנשים.

תעזרו לי. נמאס לי לגמרי שהעונה החדשה (ישנה?
) לא מגיעה לארץ. אני ממש עוד שניה נשברת וקוראת ספויילרים, אבל אני יודעת שאח"כ זה יהרוס לי.
בעעעעעעעעעע. ד"א - מצטערת על ההודעה החדשה, אבל זה נראה לי טופיק, איכשהו.

מבינה ל../images/Emo23.gifך, בייב!../images/Emo57.gif

באט וואט קן ווי דו?
עצומה? עוזר כמו כוסות רוח. הפגנה? אממ... קצת מוגזם, לא?
כבר נוכחנו לדעת ששליחת מכתבים גם לא מזיזה לאף אחד יותר מדי. אני יודעת שזה מבאס, אבל נצטרך לחכות.
הנה, עכשיו ערוץ 22 רכש מספר סדרות שהיו פים בערוץ 3, וגם ערוץ ביפ עומד לרכוש כמה. אז, אולי, ישנה עדיין תקווה... אמן.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

החתימה שלך מצחיקה אותי כל פעם מחדש, אני חייבת לדעת מי זה ב-ד' הזה...
:

רק עכשיו קלטתי. ../images/Emo11.gif

יש לך אייסיקיו, ולי אין אותו?!?!
כל מי שיש לו פה אייסיקיו שישלח לי מסר.
זאת אזהרה.
(*שאפט רולז*. תגידו, שמתן
שגם במטריקס יש משקפיים כאלה?
כאילו, *יאק* אלא משקפיים ממש משקפייות. אז לא בדיוק אותן משקפיים, אבל משקפיים דומים. דומות? בלע. אין לי כ"כ כוח לחשוב עכשיו...)

../images/Emo6.gif

מה שהיא אמרה. בקשר למשקפיים, ובקשר לאייסיקיו. הממ. אולי באמת אני אלחץ על הכפתור של האייסיקיו. *מתאמצת*

ayaliar

Well-known member
יש לי שאלה

עד כמה שהבנתי מהביקורים שלי פה, הרוב פה עצרו באמת בעונה 2 יחד עם ערוץ 3. לפחות לפי הדיונים על הפרקים החדשים אני מבינה את זה ככה.... השאלה שלי היא לאלה שאכן ראו עד שם.... למה? אני מניחה שלרוב יש כבר אינטרנט מהיר אז למה לא ראיתן את עונה 3 ומה שהתחיל מ-4? הסדרה האהובה עלי ביותר בעולם היא הכי גאים שיש... זה בדיוק אותו סיפור כמו בנות גילמור (עם ערוץ 3) אבל אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי מחכה שערוץ כלשהו יביא את הסדרה הזו לכאן. כנ"ל לגבי חברים למשל...וכמובן בנות גילמור (למרות של-2 האחרונות יש סיכוי קצת יותר טוב להגיע) סתם מעניין אותי מה הסיבה שלא ראיתן.
בכל מקרה אני לא ממליצה לקרוא ספויילרים כי כל הכיף זה לראות..אני יכולה להגיד לך שבמקרה של ב"ג ספויילרים לא יעשו לך הרבה כי זה לא שקורים שם דברים מפתיעים או סיפור שמסתבך... זה חובה לראות כדי להנות

Sweet Misery

New member
../images/Emo4.gif

"חברים" תשודר בעונת החורף של קשת.
אני קוראת ספוילרים מאמצע העונה השנייה, ואני מודה שזה קצת הרס, אבל אני לא זוכרת את עצמי רואה סדרה באדיקות בלי לקרוא ספויילרים. אני קרימינלית לא קטנה כשזה נוגע לבאג, אבל יש כאלה שאין להן סבלנות לזה, במיוחד כשהן בפיגור של עונה ורבע.

ayaliar

Well-known member
כן העונה הראשונה של חברים

אם בא לך לחכות 8 עונות.... הם קנו את כל הסדרה עד כמה שהבנתי וישדרו אותה מההתחלה וגם אם הם קנו מעונה 9 והלאה.. אנחנו כבר בעונה 10 חוצמזה שלא ענית לי על השאלה. אלא אם כן ראית את עונות 3 ו-4?

הממ.

הם קנו את כל העונות, וישדרו את העונות החדשות [לנו] פעם בשבוע - העונות הקודמות ישודרו באופן יומיומי. בקשר לבאג, כי זה מעצבן. מעצבן אותי כל הקטע...אני יכולה לכתוב על זה מגילה אבל ממש לא בא לי. אה. ואני גם עצלנית.

PURPLE CHICKEN

New member
ויש לי תשובה.../images/Emo13.gif

אני לא טובה בלהיות קרימינלית.
יותר נכון, האינטרנט שלי לא טוב בלהיות קרימינל.
בואי נגיד שמאז בין תחילת לאמצע העונה השלישית בארה"ב אני מנסה להדביק את הקצב, ובנתיים ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של העונה השלישית.
אז עכשיו כשאני מפגרת ביותר מעונה שלמה, זה נהיה מאוד קשה להשלים את הפערים, אבל היי, אני עדיין מנסה!
וספויילרים? איכס!
האמת שזה גם ממש לא מפתה אותי.
זאת אומרת, אם מישהו יישב לידי ויגלוש לו להנאתו באתרים מלאים ספוילרים של באג, כמובן שאני ארצה להציץ, אבל לא יהיה לי כל כך קשה לעמוד בפיתוי.
אני אוהבת לראות את הדברים בפעם הראשונה, הכי כיף לי.
וזהו.

למעלה