אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lgmtk

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מעכשיו יש LP LIVE IN TEXAS PLAYER. בו יכללו כל מיני דברים.......שעכשיו אני אציג: LIVE IN TEXAS PLAYER LinkinPark.com has just launched a new LIVE IN TEXAS online player. This player, designed with new CD/DVD artwork, contains a ton of content including snippets of the DVD, audio and video, and a customizable poster maker. With the poster maker, you can select your own poster design and print out LIVE IN TEXAS posters…perfect for distributing to friends and other Linkin Park fans that may not know about this live release. וזהו. הנה לינק.

chesterb1

New member
אבל בינתיים הוא מנגן רק numb.....

וזה גם רק כמה שניות....

lgmtk

New member
זה בגלל זהוא נתקע. חכה קצת. וגם

לדעתי הם צריכים לעשות תיקונים בפלייר.

chesterb1

New member
יש כולה קוראיני אחד

שמדבר על הלייב אין טקסס ושומעים את הפזמון של faint...

lgmtk

New member
יש יותר. לינקין לא זכו!!!!!!!!!!!!!

אהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK THIS!!!!!!!!!!!

../images/Emo10.gif בלעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo19.gif

סעעעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. כל כך רציתיי שהם יזכו
אבל לא נראה לי שהם הגיעו לטקס חח גם אמרו שצ'סטר יהיה מגיש פרס
עלק. שקרנים.
לא נורא שלינקין לא זכו, הם בכל זאת יותר טובים מכוווולם שם

olly v

New member
the white stripes

אם ככה כותבים את זה.... יעכס! שונאת אותם! הסולן מזכיר לי את אביב גפן...בלעעע

Deore

New member
ראסמי הוא דומה לו...

אבל חפיף מה אתם כל כך מתרגשים? לוייט סטרייפס יש את seven nation army שזה שיר טוב שכבש המון מעריצים!!! ד.א. זה באמת שיר טוב. ובעקרון הם לא להקה חדשה של השנה... אם אני לא זה הדיסק השני שלהם.

../images/Emo6.gif אביב גפן../images/Emo70.gifבאמת ../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

חחחחח האמת שהוא באמת דומה לו קצת. במיוחד בשיער וזה
seven nation army באמת יפה וגם fell in love with a girl יש לי כבד אליהם, יש להם מוזיקה טובה אבל אני חושבת שהם לא היו צריכים לקחת

למעלה