אנשים!!!!!!!!!

אנשים!!!!!!!!!

יש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עברתי טסט! זה היה אותו הטסטר המניאק (בטסט ה1).. הראתי לו מה זה! ועברתי! אני עוד לא מעכלת את זה, כי יצאתי מהטסט בספק..

תודה תודה תודה:) וכעת - סיפורי..:)

אז ככה: לפני שנכנסתי לאוטו ראיתי מרחוק את הטסטר הבן $%^%$ הראשון שהיה לי, ואז צעקתי למורה שלי: " יוסייייייייייייייייייי...... לא רוצה!:( " כי אמרתי לו שאם יהיה לי את אותו הטסטר, אני אצא מהאוטו! אז הוא הנהן לי עם הראש לאות הרגעה = "יהיה בסדר".. 5, 10 דקות ישבתי עם פנים חמוצות של "למה? אוףףףףףףף... לא רוצה להיכשל שוב.. ועוד אצלו..!" כשהגיע תורי... אמרתי לעצמי:" יאלללללללללללההההההההההה שישרף/יחנק הבנאדם!!!... אני עוברת היום ולא מזיז לי כ-ל-ו-ם-!-!-!.. אני לא אחכה עוד זמן! בפעם הבאה עם המזל שלי הוא שוב יהיה הטסטר... ויש צבא! אין לי זמן יותר לחכות! ונמאס כבר ללמוד! אז יאללה לסיים עם זה וזהו!" אז נכנסתי לאוטו... מכאן הכל מטושטש.. אני רק זוכרת 3 קטעים שעיצבנו אותי: 1) היה רחוב ממש צר ומכוניות שהפריעו לעבור..אז אני תימרתי לאט לאט לאט עד שפילסתי ותימרנתי את דרכי החוצה.. - הרגשתי כמו נהגת מקצועית.. ואז פתאום - הרגשתי שהוא פתאום בולם אותי = "למההההההההההההההההההההההההה??? מה עשיתי?!!?? מפגר!" - אז זה קצת הלחיץ... = "חפיף, נקווה.." 2) היה איזה רחוב... בצומת... לא זוכרת.. הקיצר הוא הזיז לי את ההגה ללא סיבה... אז אמרתי לו:" בססססססדר!! עמדתי להזיז! נו באמת!.." ותקעתי לו מבט רצחני!טוב בעצם לא לו... אלא לכביש.. אבל הוא בטוח ראה את המבט... 3)מה עוד היה?... אני ממש לא זוכרת... אני חושבת שהוא גם ציפצף ללא כל סיבה - "משעמם לך?!" (או שזה היה אצל זאת שהייתה איתי.. לא יודעת)... טסטר מוווווזר..אצל השנייה הוא כל הזמן נגע ברדיו...(וגם בהגה שלה... מסכנה... היא נכשלה..) מה שהכי אהבתי זה שהיו 2 רמזורים ממש ממש קצרים..אז אהבתי את זה שלא רצתי בירוק מהבהב ועצרתי בצומת.. ואז חיכיתי כל אחד מהם פעמיים... - חחחחחחח אהבתי לראות אותו מתייבש:) *החנייה הייתה מושלמת - "נה נה בננההה!!!!!!!!!" *בפסי האטה - ה#$@#$ אמר בטסט הראשון שנסעתי מהר מדי עליהם - אז כדי שלא ימציא תירוצים שוב, אז נסעתי ממממהההההההההההה זההההההה לאט עליהם.... אתם לא יכולים לדמיין את האיטיות..חחחחחחחח חחחחחח... הוא בטח חטף קריזה..חחחחחחחחח *המשועמם הזה בהה בי ובזאת שעשתה איתי את הטסט.. "אין לך דברים אחרים להסתכל עליהם? יא משועמם חסר חיים!" וזהו נראה לי ... זה מה שאני זוכרת בכל מקרה.... היה טסט ארוך לאללה...הרגשתי שזה נמשך לעד! כל דקה רציתי שזה ייגמר כבר!.. אין לכם מושג איזו הקלה זו..טוב אולי יש:) כשהתקשרתי למורה שלי והוא אמר לי מזל טוב , אמרתי לו: "יוסי, אם אתה עובד עליי אני הורגת אותך!:)חחחחחח" אחחחחחחחחחח..............................*הקלה* עכשיו צריך לחכות לרישיון הזמני.. ולהתחנן שיתנו לי ת'אוטו.. **** התנצלות מראש על הקללות ועל הטון שנשמע נורא ערסי ופרחי... פשוט זה היה מעצבים והתרגשות ביחד:)

אה שכחתי לציין ולהבהיר ש

הוא היה ממש ל-א סובלני! וזה ממש עיצבן אותי! וכשהגעתי למשרד הרישוי.. היה שם איזה מורה ששמע אותי אומרת שהוא לא סובלני ואמר שאני צודקת (או משהו בסגנון.. - הקיצר, הסכים איתי..) אה נזכרתי בקטע השלישי - הייתה משאית בצד.. חיכיתי איזו מאית שנייה לראות אם היא זזה - שווה לעקוף או לא? ופתאום הוא אומר לי - "לעקוף..".. כאילו באמת! תן לי שנייה! לא עוקפים מיד..! זהו:) הוצאתי הכל!

FreakStyler

New member
וואי ריגשת אותי אחותי!

וואי וואי איזה סיפור מרגש...... בואנה...... אני מה זה שמחה בשבילך אחותי..... חחחח אני רוצה להעתיק את ההודעה שלך ולשים אותה פעם הבאה אחרי הטסט השני!!!! חחחחח כייף לך אה........ בטח מה זה מתרגשת........ יואו בהצלחה אחותי.... פעם הבאה זה בלי מורה......

OMRI666

New member
יש לך מזל משמיים!

עוד לא שמעתי על מישהו, שהתערבו לו 3 פעמים בנהיגה (ועוד פעם אחת עם הדוושות ופעם עם ההגה) והוא עבר! כנראה שאו שהתיאוריה שלי בקשר לזה, שבטסטים מחמירים עם בנות הרבה פחות או שלא היה נעים לו להכשיל אותך פעמיים. בכל אופן,
ותהני עם הרישיון

FreakStyler

New member
דווקא לדעתי ההפך!

גם ככה לא מאמינים בבנות שהן יודעות לנהוג אז יותר סומכים על הבנים, ואם הם עושים טעות יכול להיות שהטסטר לא יכשיל אותם וזו יכולה להיות אותה טעות שבנות כן יכשילו. זו הדעה שלי...... ומה זה לא נעים להכשיל פעמיים- דווקא טסטרים מניאקים מאוד אוהבים להכשיל, ואני בטוחה שהטסטר החרא שלי היה בכייף מכשיל אותי שוב. שיבלע מטריה ושתיפתח לו בבטן אמן!

OMRI666

New member
דעתך מאוד נכונה ולפי זה הם הולכים!

רוב האנשים מאמינים במיתוס, שיצא לבנות, ולכן הציפיות מהן הרבה פחות גבוהות, מאשר גברברים צעירים! בן בשביל לעבור טסט, צריך לנהוג חלק ולהראות יכולת מעל לממוצע ואם בת מראה יכולת, שהיא די דומה לממוצע של הבנים, מוותרים לה ומעבירים אותה. זה בא בעיקר לידי בתפעול הרכב (פחות מחמירים איתן כשהן זורקות קלאץ', נתקעות עם ההילוכים וכו'). זאת התיאוריה שלי לפחות, אף אחד עוד לא הוכיח אותה בצורה רשמית (למרות שלפי הסטטיסטיקות הלא בהכרח מיצגות שלי, היא יותר מנכונה!)...

FreakStyler

New member
הטסטר שלי בא במטרה להכשיל..

לקח לי קצת זמן להבין באיזה צד אתה נמצא.... אבל בכל זאת בהנתי.... אבל הטסטר המניאק של אתמול, לא ויתר לתלמידה שלפני, נכבה לה המנוע 3 פעמים ברציפות והוא התחיל להתעצבן רצח.... הוא פשוט בא במטרה להכשיל.... בקיצור...... כל הטסטרים מניאקים ושילכו להזדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FreakStyler

New member
נכון הם אוהבים להוריד ת'ביטחון

נכון! טסטרים סתם אוהבים להוריד ת'ביטחון!! גם אצלי, מתי שהוא בלם אותי, זה שהיה צומת בשני שלבים, עברתי לשמאל ועברו שתי מכוניות מימין, אבל תכלס הם נסעו בנתיב הימני ואפילו אותתו לימין, ואילו אני נכנסתי מהנתיב השמאלי, כי פניתי שמאלה, ולא היה שום סיכוי להתנגשות או משו!!!! אז למה הוא בלם????????? אם הייתי רואה שאני לא יכולה לעבור, לא הייתי עוברת!!!!

FreakStyler

New member
וואייייייייייי מזל טוב אחותי!!!!!!!

וואווווווווווווווווווווו מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי וואי, אם יוצא לי אותו טסטר בנזונה מהטסט הראשון אני בורחת!!!!! איך היה לך ת'אומץ להישאר?????????????????????? אחותי תהני, תהיי נהגת טובה וזהירה!!!!! (וקחי אותי לסיבוב.... חחח)

למעלה