אנשים.........

zvozda4ka

New member
אנשים.........

להגיד לי
יש לי מחר מבחן הקבצה באנגלית... עם המורה הכי קרצייה בעולם...

eyalgr

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

תזהרי לא לתפוס
באמצע המבחן
ותזכרי להביא הרבה תישו אם את מצוננת... אם המורה קרצייה באמת יכול להיות לא נעים...

rAmikube

New member
תיכנס כאאנונימי

יש ניק ניימים שלא נותנים להם להיכנס...תיכנס לצ'ט הכללי עם אותו שם או שם דומה ואחר כך תיכנס לחדר הזה.. תפוז צריך אישפוז

../images/Emo12.gif

תפוז-צריך-אישפוז-הכל-יצא-חרוז (?)
רגע של שיגעון זמני לא לשים לב

icודליה

New member
רונוש!!!!!!!!!

מותק! כפרה! חזרתי מהבת מצווה.... כל הזמן צחקנו על המנהל על כל הדברים המצחיקים שהוא עשה (התחיל לנגב את הפה אחרי כל הקבבים שהשמן הזה אכל, ואז תוך כדי קינח עם אותה מפית את האף...) ועוד משו נשמה שלי, (התחלתי לדבר כמו סנובית אבל זה כמו ג'טלג כזה אחרי בת מצווה. תתעלמו.) יש לכם רק אנסינים במבחן? לנו היה רק אנסינים וזה היה ממש ממש קל.. אני אישית נורא נהינתי מהמבחן. ניסיתי למשוך את זה אבל הייתי צריכה להגיש... טוב עזבו, זה השיגעון שלי על השפה המדהימה הזו!!!

zvozda4ka

New member
נהנת מהמבחן?

מפחידה. האני, כפרה, נשמה, היה לנו מבחן לא כ"כ קשה, עם כל דבר אפשרי(גם חיבור....), ולהגיד ת'אמת, אם יש לנו 3 הקבצות בביצפר (א1,א2,ב)50 בנות יהיו בב', 12 בא'1\2... פשוט כולם (חוצממני ועוד כמה חברות שלי..)לא עשו עמוד\המון שאלות או שסתם כתבו שטויות... מבינה? ילדה שלמדה המון לא הבינה כלום...מסכנה...עד שהעלנו לה ת'מורל... אני כבר מתארת איך יהיה המבחן במ"מ...

icודליה

New member
המילה שחיפשתי היא

דיקדוק האם היה לכם דיקדוק במבחן? לנו לא היה.

למעלה