אנשים
טוב, אז קודם כל - שלום לכולם!
הפורום הזה הרבה יותר מגניב מהפורום של ישראלים בחו"ל (וגם יותר מתאים לי מבחינת גיל...
) ! אני איתן, ויש לי בעיה שאני בטוח שתוכלו לייעץ לי בצורה הכי טובה. אז ככה: אני אמור כנראה לצאת השנה או שנה הבאה (אני אדע בוודאות רק עוד חודש) לשליחות חינוכית(ולא מדובר בשליחות משפחתית!!!! זו כל הבאסה!!!
) ככל הנראה לטווח של שנה. הבעיה היא המיקום: עד כמה שהבנתי הולכים "לתקוע" (?) אותי באנגליה. עד כמה ששמעתי מ-חברים (שרק טיילו....) וממה שליבי החמודה רשמה פה - הם נוראים! עכשיו,בעיקרון, אני האחרון שצריך להתלונן: צד אחד של המשפחה שלי בא משם והאנגלית שלי (במיוחד המבטא מאמא... ידעתי שמתישהוא אני אגיד על זה תודה...
) טובה. אבל מה לעשות שמשפחה אין לי שם (יותר..) שלא לדבר על חברים, וההתרשמות שלי בינתיים ממש, אבל ממש על הפנים מהם. כבר היתחלתי לעשות הכנות (בשלב שהייתי בטוח הולכים לשבץ אותי שם) נפשיות לפני: התחלתי לראות עם סבתא שלי (תראו כמה נמוך התדרדרתי..) את הסידרה "איסט-אנדרס" ב-bbcprime (היא חושבת שכיום ככה נראים החיים שם) ועוד יותר נכנסתי לפאניקה! מה ניסגר איתם שם?? כל החיים לשבת באיזה פאב מסריח?? רסמי, נראה לי כבר עדיף שישימו שם מיטות וישנו שם! איזו שיטחיות! זה בדיוק כמו שליבי וערן תיארו! א-מ-מ-ה, אני מנסה עכשיו לקחת בחשבון ש: א. לא כולם כאלה. ב. תלוי באיזה איזור ישבצו אותי. ג. התכנית שלי אמורה להיות בקהילה יהודית, אז אני מאמין שזה ירכך את המצב (למרות שאי אפשר לדעת כבר...). אז זהו. אני ממש ממש אשמח לקבל תגובות ועצות (לא רק מאלה שבאנגליה) לגבי העניין כי אני מתחיל לקבל cold feet לגבי הכל. ********** עוד משהו: יש מצב שאם אני בסוף לא משובץ בבריטניה, אני כמעט 90% משובץ בהולנד או אחת ממדינות סקנדינביה. אז כל הנורווגים/הולנדים/דנים וכו' מביניכם - לחלוק חוויות ועצות!
)
טוב, אז קודם כל - שלום לכולם!