אנשים אני בשיעור 32 כבר והמורה לא הגיש אותי עדין לטסט פנימי אפילו.... מה עושים??????
L Lman New member 9/9/03 #1 אנשים אני בשיעור 32 כבר והמורה לא הגיש אותי עדין לטסט פנימי אפילו.... מה עושים??????
M mc bige New member 9/9/03 #2 ........ שואלים אותו תגיד מה עם טסט ? או שמבקשים מאחד ההורים לדבר עם המורה....כדי לשאול את ההתקדמות שלך....ולשאול איך אתה וזה...ואז גם להכניס איזה מילה על הטסט ולשאול מה עם טסט בשבילך...ואז אני מאמין שהוא ידבר
........ שואלים אותו תגיד מה עם טסט ? או שמבקשים מאחד ההורים לדבר עם המורה....כדי לשאול את ההתקדמות שלך....ולשאול איך אתה וזה...ואז גם להכניס איזה מילה על הטסט ולשאול מה עם טסט בשבילך...ואז אני מאמין שהוא ידבר
S sattla New member 10/9/03 #4 אז ככה מבקשים טסט פנימי בכח ואם אתה לא מוכן המנהל בית ספר כבר ידאג להבהיר לך את זה...
S sattla New member 10/9/03 #6 לא נכון הוא היה צריך לשאול אותו למה אין לו כי אם הוא נוהג כמו הצרות שלי אז אין לו סיכוי לטסט אז הפנימי לא יעזור לו זה יהיה סתם שיעור מבוזבז...
לא נכון הוא היה צריך לשאול אותו למה אין לו כי אם הוא נוהג כמו הצרות שלי אז אין לו סיכוי לטסט אז הפנימי לא יעזור לו זה יהיה סתם שיעור מבוזבז...