אנשים!!!

pigdfqq

New member
אנשים!!!

ב24 לחודש היתי במועדון בחיפה שקוראים לו האיביזה....ויש אתר כזה חיפה נייט שמצלםתמונות במועדון ושם באתר... טוב אקיצקץ הצלם צילם אותי ועוד מלא ילדים אז בתמונה שלי יש כזה משהו לבן לידי וחיפה נייט לא יערכו את התמונות...הם לא משועממים. התמונה

קרנוש21

New member
שוש רק שתדע שאני משתדלת לענות

בצורה יפה! ....................................... - משו שעדיף שאני לא יגיד! סליחה PIG (ששוש לא יגיד שאני קוראת לו חזיר) יש במועדון בכל מועדון פאב אנאראף מה דבר שנקרא מכונה שמוציאה עשן! ומפזרת עשן ומסריחה ת'מועדון ולא נותנת לאנשים לינשום אז תירגע! ועוד משו אין לרוחות מה לעשות במועדון רועש שכזה לא משעמם להם עד כדי כך! גם רוח שהיא סטוקר(יעני עוקבת) מעדיפה להישאר בחוץ עם ה"פושעים" כי בפנים שכולם רוקדים הרבה דברים משתחררים מהם בקיצור זה סתם עשן אויר או קישקוש על התמונה! שבת שלום

Flame

New member
קרנו'ש לא לכעוס ../images/Emo9.gif

בסך הכל עריכה בפוטושופ..
.. אל תילחץ או משהו כזה..ואני כמעט בטוחה שזה לא עשן כזה רואים שזה עשוי בפוטושופ!

I am a freak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

תומך בך, לין- גם אני חושב כמוך. וקרן.... אממממ.... אני פשוט גאה.... בזה הרגע אני יושב מוך המסך ואומר "אוי, מיידלע קטנה שלי, זו הילדה שגידלת במשך כל השבוע האחרון
"
הפריק, שגאה במיידלע שלו.

true fate

New member
יש לי רק משהו אחד להגיד לך

אני אומנם לא יודע מה זה, כי אני לא מבין גדול בדברים האילה, אבל... אם אתה הולך למועדון רוק בטירוף, משתגע ועושה כיף ליים ובבוקר שאחריי אתה מוצא על החולצה שלך משהו לבן ולא מזוהה... הייתי יותר דואג לעובדה למי שייך הדבר הלבן והלא מזוהה מאשר מה זה הדבר הלבן והלא מזוהה...

Swicca

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אני עדיין הייתי הולך עם ה..

...רעיון של הפוטושופ !...

true fate

New member
נהדר...

ושתכניס מישהו להיריון/ שתיכנסי להריון (אני לא יוד אם זה בן או בת) גם אז תאשימי את הפוטושופ...

pigdfqq

New member
אז..זהו..

אין מצב שזה ערוך בפוטושופ כי זה אתר על רמה..שמצלם מועדונים מכל חיפה.. ולא...לא היה את הדבר הזה שומוציא עשן....אני ממש בלחץ!

Nizzan Cohen

New member
אוקי.

מכונת עשן\ חשיפת יתר של הפילם\ תזוזה של המצלמה. ואתה יודע מה ? מקסימום רק בישבילך אולי נגיד ש....... רוח. ו... ?! בגדול - זה יכול להיות מאה ומשו דברים. ואפילו אם זה רוח זה לא כזה משנה.

true fate

New member
טוב עכשיו ברצינות

למזלך אחותי היא צלמת והיא גם מומחית בעיצוב, אני אשאל אותה אם אפשר להגיע לאפקט כזה בטעות ע"י צילום והאם אפשר לעשות אפקט כזה מהיר בפוטושופ, אני אחזיר לך תשובה בקרוב... נתיים אני מציע שתבדוק את התמונות של חברים שלך, תבדוק אם גם להם יש אפקטים לא ברורים, כי יכול להיות שיש למועדון תבניות ברורות של אפקטים ליצירת רושם של אסיד... בכל מקרה אני מאמין שזה תוצאה של פגיעת אור מסוים במצלמהף ראיתי אפקטים הרבה יותר מוזרים ממה שיש לך בצילומים, והעובדה שהדבר צולם במסיבה עם הרבה אור וצבע גורמת לפעמים לדברים מוזרים להופיע.

אבל זה עשן של סיגריה!

כאילו.. זה סמיך מידי בשביל להיות מכונת עשן... ואני באמת לא מאמינה שהצלמים משועממים בשביל לזייף בפוטושופ... ו... רוח.. במועדון?! עשו טובה.... סיגריה! יש מלא במועדון! בכל פינה שורצים כמה ! אז כנראה ליד הצלם היה אחד שעישן והעשן של הסיגריה נכנס בתמונה! זהו! יום טוב לכולם

true fate

New member
מצטער לבשר לך

אבל עשן של סיגריה לא מתנועע ככה וגם אם הוא היה מתנועע ככה, הוא לא היה כל כך לבן וחלק כמו בתמונה אלא יותר אפור וערפילי וגם אם הוא היה אפור וערפילי זה שמעשן היה אמור לשכב מתחת לזה שרקד (מצטער אני עוד לא יודע שמות) מכיוון שעשן בדרך כלל מתפשט במהירות כלפי מעלה ביחוד במועדון שכולם רוקדים ויש תנועת אוויר מהירה מאד. נסיכוי היחיד לכך שזה עשן של סיגריה יהיה במקרה הבא: מישהו רקד ברייקדאנס עם סיגריה בפה שלו ממש ליד, הוא בדיוק הסתובב על הראש ותנועת הריקוד שלו יצרו את הצורה המוזרה של העשן, מכיוון שהוא היה למטה עם הראש, העשן עלה למעלה ובגלל תנועת האוויר העשן עבר לזה שרקד (מצטער שוב). אבל השאלה נשאלת... במקרה הנדיר והספציפי הזה... למה שמישהו יצלם את זה שרקד (מצטער) ולא את זה שרקד ברייקדאנס?

A lost angel

New member
בתור צלמת, שמתי לב לתופעה שקוראת

לי כשאני מצלמת במועדון - לפעמים, הפלאש תופס צבעים מסוימים שלא באמת שם. לא חושבת שזו רוח, אלא אפקט צילום.

true fate

New member
אתה לא חייב...

אתה יכול להשאר בלחץ ולחשוב שזה רוח רוצחת סדרתית... אבל רק באמת בא לך אני במקומך לא הייתי בכלל שם לב, אבל זה רק אני...

Nizzan Cohen

New member
אפילו אם זה כן רוח - תרגע.

דברים כאלה קיימים. ואין סיבה מיוחדת לפחד מדברים שהם בעצם חלק רגיל מהעולם שלנו. פרט לכך - בהרבה מיקרים הפחד שלנו גורם לדברים שמהם אנו חוששים לקרות.

חחח דביר אתה נהנה להרוס נכון? =\

אמממ... חחח למה שירקוד מתחתיו?! למה שלא ישב למטה!?!? לא מכירה את המועדון הספציפי הזה.. אבל האחרים שהייתי.. יש את הבמה שרוקדים עלייה כולם.. יש במה מוגבהת.. *או איך שכותבים* וליד הבמה... יש מין כזאת מדרגה ו.. הרבה אנשים מתנחלים שם... בכל מקרה... אם זה לא סיגריה.. זה משהו אחר.. אבל לא רוח... חחח אבל.. בעצם אומרים שרוחות נשארות במישור הזה בגלל עניין לא פתור... אולי הרוח הזאת לא הספיקה לבלות במועדונים?!
חחח יאללה... לא יודעת.. לא נראה לי .. אבל תהנה! העיקר.. תרגע תנשום!

למעלה