../images/Emo82.gif המחנ"ק שלנו... ../images/Emo82.gif
אוקי, אז המחנה שלנו לא היה עצום ומטורף כמו המחנות של שאר השבטים כאן אבל אם תקחו בחשבון את מספר השכב"ג (9 בנות) ואת מספר הכפיתות/מבנים שהרמנו אתם תבינו כמה קשה עבדנו. ובנוסף ה-7 בנים שהוצאנו השתמטו לנו מול הפרצוף והורידו לנו את המוטיבציה כך שזה היה אפילו יותר מדכא. אז נועה, תני לי לתקן אותך... הנושא ההנהגתי השנה היה לקיחת אחריות חברתית בקהילה שלי. השבט שלי גזר מזה את הנושא:
קבלת השונה ולחימה בסטראוטיפים והמטודה שבחרנו הייתה:
דיסני!!.
שער: הטירה של דיסני שרואים לפני כל סרט.
חדר אוכל: אולם הנשפים מהיפה והחיה.
מחסן: הכפר של פוקהונטס- המחסן הכי יפה בעולם!!! הוא היה מורכב מ-5 חצובות שבתוכן היה את כל הציוד הכבד ועטפנו אותן ביוטה והן נראו כמו אוהלים אינדיאנים ובכניסה לכפר היה את הבית של הצ'יף הגדול שבתוכו ישב המחסנאי והיה שם את כל הציוד המשרדי והציוד לפעולות. ובאמצע הכפר הייתה מדורה כזאת מצלופן.
וכמובן.. התורן הכוסון שלנו- לומייר, הנר מהיפה והחיה. הוא היה כזה שאווה!!! בנינו אותו רק אני ועוד ילדה אחת והיו בו משהו כמו 400 כפיתות. הדגלים היו על הידיים שלו והן התרוממו וירדו בעזרת גלגלות. זה היה המחנה קיץ הכי מאגניב בחיים שלי!! עם כמה שהיה קשה, ותאמינו לי היה קשה- בחיים שלי לא עבדתי כל כך קשה במחנה. חשבתי שבגלל שהמבנים שלנו קטנים יחסית אז בקושי נעבוד אבל קרעתי את התחת שלי פי 2000 ממה שעבדתי בשאר המחנות. זה היה המחנה הראשון של השבט שלי והרמנו את הכל לבד. הגענו ליער כשאף אחת לא ידעה לכפות ויצאנו מהיער 9 חיות צופיות מטורפות!! אה, והפרסים שלנו.... אממ... אז ככה, זכינו בפרס על שם ניקי אלי ז"ל לשבט שהתפתח הכי הרבה בשנה האחרונה. אז תרשו לי להשוויץ קצת-
שבט עומרי, שנה ראשונה לשבט ה-4 בראשון לציון. זה שבט שממוקם בשכונה שמאוד מרוחקת משאר העיר. פשוט יש את מערב העיר, אזור התעשיה ואז נווה חוף- שכונה נורא קטנה. על השנה הראשונה רשמנו 95 חניכים ויצאנו למחנה 80 חניכים ושכב"ג. הרמנו מחנה לגמרי לבד- החל מהתכנון של המבנים ועד הכפיתות. אף שבט לא עזר לנו וכל מה שהרמנו היה בזכות העבודה הקשה של הבנות בשכב"ג. וגם זכינו מקום שלישי ניקיון
ו... הדבר הכי חשוב- התמונה שלי מופיעה על התעודות של המקום ה-2 וה-3.. ודרך אגב, נועה, גם גבי מופיע שם
אז לסיכום, שבט עומרי שולט!