אנשים!!!!

אנשים!!!!

היות ומפעלי הקיץ נגמרו וכולנו (או רובנו) מתגעגעים אליהם אז בואו ניזכר קצת בכך שכל אחד ירשום שבט והנהגה ומה היה הנושא של המחנ"ק שלו ומבנים עיקריים ותמונות וכל מה שבא לו לרשום על המחנ"קים שעברו וצריכים לחכות שנה שלמה.... ואלעד!!!! עוד לא ענית לי...!!!!!!!

אני אתחיל....וייפי דווווווו!!!!!!!

אז ככה....אני משבט שגיא צופי דימונה כמו שאתם יודעים (או לא-וחבל!!!
) והנושא שלנו היה: מסביב לעולם ב-80 יום והשבט שלנו יצא ממש מעט בשכב"ג (בערך 19) (וגם מעט חניכים כי כולם היו צריכים לטוס על התאריכים האלו...
) אבל הצלחנו להרים מחנ"ק פשוט מדהים!!!! המבנים שלנו היו ככה: שער-חומת סין שיצאה נחמדה (למרותש זה היה שיוני של הרגע האחרון כי זה היה אמור להיות בכלל כדור פורח ענקי ויפה אבל הייתה בעייה ממש ברגע האחרון!!!) תורן- ארץ ישראל בולט משהו ממש ממש יפה ומיוחד!!!! מטבח-פרמידה (שהייתה קטנה אבל נחמדה מאוד!) מטבח-ארצות הברית וואנבי חחח
כי זה סתם היה מוקף בדים עם דברים שקשורים לארצות הברית וזהו..... (תמונות אין לי כי המצלמה אבדה...אופ!) זכינו מקום שלישי הדרכה ד' (השנה לא היה תחרות על מבנים...חבל!) מה שהיה עצוב ומבאס שלא עשו לנו גיחה!!! (פורום ח' השנה היה דפוק לגמרי כנראה.....אופפפפפ!!!) אבל לא נורא...

אממ ........

הנושא היה:השמים הם הגבול היה אחלה מחנה אמממממממממ.......... הפרויקט- מתקן היה דרקון מעופף היה הכי יפה בעולםםםםםםםםםם דומה לשער של נועה אבל זה היה ממש יפההההה הכל ירוק היה לנו תורן שזה מן כוכבי לכת מסתובב כזה גם יפה זכינו מקום ראשון פרויקט ותורן וגם הדרכת ד' מקום 3 השנה אני מדריכת ד' ונזכה אפילו מקום 1!! חחחח במחץ וזהווו........... היה חופש כיף לאלה וזהו יאללה ביי מחר אני נוסעת לסמינר פתיחת שנה

Croft

New member
שלנו היה...

הנושא היה עולם המים היה מחנה אדיררררררררררר השער שלנו היה דג שנכנסים דרך הראש שלו ויוצאים בזנב - שהיה דלת מסתובבת הפרוייקט היה עיר תת מימית שזה היה בעצם בועה שכבגיה - השכבחוף (נחשו לבד מה זה כמו מה זה היה...) תורן היה כמו התורן שיש לספינות פיראטים כזה, עם גדל של אריה ומאחוריו עצמות בצורת X המחסן היה הצוללת הצהובה זכינו מקום 3 בשכבגיה, צופיות ומחסן מה שכן היה מאכז היה המסדר סיום הגרוע הזה... שנה שעברה היה הכי שולט שכל מי שזכה היה רץ עם הדגל שלו (אנחנו רצנו עם דגל פריסה אבל לקחו לנו אותו חחחח) והיה סתם לא כיף בהשוואה לשנה שעברה

אני אכתוב גם קצת...

מישהו מעליי כתבת את כל הפרסים שזכינו בהם... אז זה יחסוף לי הרבה שורות...
כיזכינו ב15 פרסים!!! בינהם ראשון כללי וראשון הדרכה... ומה שהכי שימח אותי- ראשון שער, ראשון חזות ושלישי ו'. ההנהגה הורידה לנו נושא - פתרון מצוקות חברתיות או משהו כזה... שאליו כל נושא שבטי בהנהגה היה צריך להתקשר, אז בחרנו פערים חברתיים באגדות ילדים - אבל בת'כלס זה היה פשוט אגדות ילדים... המיבנים הכי רציניים שלנו היו החדר אוכל שזו ספינה והשער - דרקון שהעלתי 2 תמונות מכוערות שלו. בשאר ההנהגה - מונוסון הפציצו עם שער מדהים!!! של חומת טרויה והסוס עם 2500 סנדות, אבל כשהם הורידו ת'יתרים נהיה להם שער כמו עקום מיגדל פיזה
אז פסלו אותם. לשבט אופק הסטלנים הייתה חזות מ-ד-ה-י-מ-ה, ולשבט לוד היה התורן הכי מדהים בעולם! חשמלית כפותה לרוחב באיזה 8 מ' גובה ובמרחת איזה 10 מטר חשמלית יותר נמוכה, ובינהן הייתה מחוברת דמות מהממת של סופרמן וכשהפעילו את זה הוא כאילו עף... זהו... אנ'לא זוכרת עוד משהו שהרשים אותי. בת"ס סיום היה ממש כיף... כל הזמן שרנו "מקום ראשון כללי" "היער ירוק" "15 פרסים" וכל זה... וגם היו לנו ת'מורלים המיוחדים שכתבתי פה באיזה שרשור... היה יום אחד שהלכנו כל השבט מול המפקדה לעשות את זה וזה היה כיף!!!!!!! חוץ מיזה נהנתי בטירוף במחנה הזה... בעיקר בחלוץ, אבל גם עם החניכים היה לא רע... וזהו! מחכה למחנ"ק של שנה הבאה...

אוּני

New member
../images/Emo82.gif המחנ"ק שלנו... ../images/Emo82.gif

אוקי, אז המחנה שלנו לא היה עצום ומטורף כמו המחנות של שאר השבטים כאן אבל אם תקחו בחשבון את מספר השכב"ג (9 בנות) ואת מספר הכפיתות/מבנים שהרמנו אתם תבינו כמה קשה עבדנו. ובנוסף ה-7 בנים שהוצאנו השתמטו לנו מול הפרצוף והורידו לנו את המוטיבציה כך שזה היה אפילו יותר מדכא. אז נועה, תני לי לתקן אותך... הנושא ההנהגתי השנה היה לקיחת אחריות חברתית בקהילה שלי. השבט שלי גזר מזה את הנושא: קבלת השונה ולחימה בסטראוטיפים והמטודה שבחרנו הייתה: דיסני!!.
שער: הטירה של דיסני שרואים לפני כל סרט.
חדר אוכל: אולם הנשפים מהיפה והחיה.
מחסן: הכפר של פוקהונטס- המחסן הכי יפה בעולם!!! הוא היה מורכב מ-5 חצובות שבתוכן היה את כל הציוד הכבד ועטפנו אותן ביוטה והן נראו כמו אוהלים אינדיאנים ובכניסה לכפר היה את הבית של הצ'יף הגדול שבתוכו ישב המחסנאי והיה שם את כל הציוד המשרדי והציוד לפעולות. ובאמצע הכפר הייתה מדורה כזאת מצלופן.
וכמובן.. התורן הכוסון שלנו- לומייר, הנר מהיפה והחיה. הוא היה כזה שאווה!!! בנינו אותו רק אני ועוד ילדה אחת והיו בו משהו כמו 400 כפיתות. הדגלים היו על הידיים שלו והן התרוממו וירדו בעזרת גלגלות. זה היה המחנה קיץ הכי מאגניב בחיים שלי!! עם כמה שהיה קשה, ותאמינו לי היה קשה- בחיים שלי לא עבדתי כל כך קשה במחנה. חשבתי שבגלל שהמבנים שלנו קטנים יחסית אז בקושי נעבוד אבל קרעתי את התחת שלי פי 2000 ממה שעבדתי בשאר המחנות. זה היה המחנה הראשון של השבט שלי והרמנו את הכל לבד. הגענו ליער כשאף אחת לא ידעה לכפות ויצאנו מהיער 9 חיות צופיות מטורפות!! אה, והפרסים שלנו.... אממ... אז ככה, זכינו בפרס על שם ניקי אלי ז"ל לשבט שהתפתח הכי הרבה בשנה האחרונה. אז תרשו לי להשוויץ קצת-
שבט עומרי, שנה ראשונה לשבט ה-4 בראשון לציון. זה שבט שממוקם בשכונה שמאוד מרוחקת משאר העיר. פשוט יש את מערב העיר, אזור התעשיה ואז נווה חוף- שכונה נורא קטנה. על השנה הראשונה רשמנו 95 חניכים ויצאנו למחנה 80 חניכים ושכב"ג. הרמנו מחנה לגמרי לבד- החל מהתכנון של המבנים ועד הכפיתות. אף שבט לא עזר לנו וכל מה שהרמנו היה בזכות העבודה הקשה של הבנות בשכב"ג.
וגם זכינו מקום שלישי ניקיון
ו... הדבר הכי חשוב- התמונה שלי מופיעה על התעודות של המקום ה-2 וה-3.. ודרך אגב, נועה, גם גבי מופיע שם
אז לסיכום, שבט עומרי שולט!

בלללעעע

New member
נשמע שהיה לך מחנ"ק ענק!

כל הכבוד! מחנ"ק יונתן!!!!!!!!!!!!!!!! הנושא היה ספארי! היו לנו פני שטח ממש אדירים- הכנו כל מיני חיות ותלינו אותם, הכנו חיות תלת מימדיות עם עיסת נייר. אפילו המתקני שתייה שלנו היו צופיים לאללה- הם היו כאילו קניבאלים- לכל מתקן שתייה הייתה סככה כזאת שבנו וצינור של גינה. כל המתקני שתייה עצמם היו על בניין גבוה ומשם ירדו צינורות גינה לסככות שמשם שתו. בשביל לייעל טיפה את הקטע חיברו גם צינור גינה לשוקת הכי קרובה וככה פשוט מילאו ישר למתקני שתייה. חכם לא?... התורן היה ג'ירפה שהעלתה את הצוואר שלה עם הדגלים וחניכים מצטיינים. מבנה שבטי היה פיל שיכל להזיז כל פרק בגוף שלו. (ד"א- הזדמנות להשוויץ- הורים מהנדסים שבאו לבקר אמרו שהם בעצמם בקושי היו מצליחים לחשוב על איך לבנות דבר כזה גאוני!!!!) חדר אוכל- תנין שפתח וסגר את הפה שלו כשיש או אין אוכל.... שער- כדור פורח ע-נ-ק-י שתלוי בגובה 6 מ' (היה בהתחלה 10 מ' אבל אחרי שנפל מישהו משבט אחר היינו צריכים להוריד את זה...). מכלאת שכב"ג- אריה ענק. והאווירה במחנה הייתה בכלל ממש אחלה- עשינו "רגע רוקדים" עם הטראנס השבטי. היה ריקוד וכל השבט רקד מסביב לאחת הכיכרות. הגיע לנו הפרסים שזכינו ואפילו יותר!

נציגות משבט ערבה!

אז ככה בקצרה למה יש לי כבר יבלות מהפארק קופים המחורבן הזה... לשבט ערבה הנושא היה סרטים... (ואי היה לי ת'רעיון הכי אדיר לחולצת שכב"ג אבל פסלו לנו אותו... רצינו לעשות כדור אקסטזי ולרשום "שכב"ג ערבה נכנס לסרטים" נכון גדול) בכל מקרה... השער היה הטירה של דיסני... משהו באמת עצבני... המחסן היה הבית של טרזן בגובה של 5 מ' עם בולים ובלאגנים המטבח היה מרפסת של רומיאו ויוליה... וחניכים היו עולים למרפסת לקחת אוכל.. גם עצבני... המבנה הראשי היה פרמידה ובתוכה ארון קבורה ושפותחים אותו יוצאת מומיה.. והתורן (המבנה שלי כן ,כן) היה הדבר הזה של הטייק... ו.. אקשן! וזכינו השנה בצופיות מורל ובטיחות!!! אה ויצאנו 30 אנשים לחלוץ! כבוד!

אוקיי...

הנושא שלנו (שבט אילת הנהגת דר"ג) היה מערב פרוע!!!!! אממ המיבנים שלנו היו: ראש של ציף שמעשן מקטרת שהמקטרת היא בעצם המדרגות... המחסן היה בית כלא... החדר אוכל היה רכבת... ו... זהו!

למעלה