אנשים!

r3fl3ct10n

New member
אבל...

אבל אני בא?? אם כולם ידקרו אותי אני לא יבוא!!! (אני כבר מדמיין את הכותרת בעיתון:מפגש הפורום הסתיים ברצח...)

אנשים!

אני מחכה לראות אתכם ולא מצליחה להרדם...........עטד מעט 4.....עוד פחות משלוש עשרה שעות.....יו..! נראה לי שאני מתמכרת יותר ויותר מרגע לרגע......help!! האמת-אם זו ההרגשה להיות מכורה - זה די נחמד...:)

שרוך

New member
מתחילים את הספירה לאחור עוד 12 שעות

בס"ד הי כמה כייף לראות שמכורי הפורום עושים את העבודה שלהם גם בלילות !! קרן תזהרי זה לא בריא !! השבוע אני יעשה שיא שבועי אני חושב!! כל לילה הכי מוקדם זה לישון כמעט 3 אבל היו לילות של 6 בבוקר 5 בבוקר והיום עוד שיא קטן 4 בבוקר !! אוישש אני מכור!! ויש לי מחר חברי המפגש מלאה מה לספר עלי !! אז תתכונו! שרוך

cc99

New member
על מה אתם מדברים?!

אני הולך לישון רק ב-8 בבוקר... אין לי חיים... א. אתה מכור! ב. אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה... א. אז תפסיק! ב. אבל אני לא רוצה...

עוד פעם- אפשר טרמפ בבקשה???

אנשייים ההוריםש שלי לא מרשים לי לבוא... אני חייבת טרמפ בשביל זה...
טוב למקרה שאין לי- תהנו!!! ו... אני רוצה לראות שלא תחשבו עלי...

ashkeloni

New member
נהממ.....

עכשיו חזרתי מקריאת התורה של חבר שלי... ואני לא מוצא תיק להביא איתי... יש לי את התיק של המחשב הנייד...אבל להביא אותו?

mayakol

New member
מכיון שנראה לי שאני היחידה פה עכשיו

אז אני אענה לך- אם אין לך משהו אחר, אז ברור שתביא אותו... העיקר שיהיה לך תיק עם כמה דברים איתך... למה, מה אתה מביא?

ashkeloni

New member
נהממ.....

אני מביא חולצה להחלפה... אינ מביא מצלמה דיגיטלית... ועכשיו שאני מביא את התיק של המחשב הנייד אני אביא גם אותו...הוא יכול לשמש כסטריאו...אבל אם אחותי תביא לי את הנגן MP3 שלה אז אני לא אביא את הנייד...

ashkeloni

New member
אוף....

אתן לא צריכות לצאת מהבית מוקדם... אני צריך לצאת ב11- וחצי...

ashkeloni

New member
לכל מי שעולה בבנימינה!!

כנראה שבסוף אני לא אחכה בתל אביב כי אבא של שי מסיע אותו... אז תבואו קצת יותר מוקדם לתחנה כדי שאני אהיה איתכם בתחנה?

SGVB

New member
זה לא אבא שלי זה אבא של אמוץ שמביא

את שנינו

ashkeloni

New member
רק רגע....

אתה בא? ותנסה לענות מהר...אני יוצא עוד מעט... אם אתה בא אז תבוא לתחנה עד שתיים וחצי... אני אחכה לך בקומה שמעל הרציפים... אני אהיה עם חולצה ירוקה שיש עליה מן תמונה כזאת של פנתר...

תהנו כולכם שם!!!

דייי אתם לא יודעים כמה אני רוצה לבוא!!!!!!!!!!! אוף ההורים שלי לא מרשים לי בגלל כל ההתרעות שיש בזמן האחרון... אם אני בטעות אמצא טרמפ לחיפה ובחזרה- בע"ה אני אבוא אבל כמו שכבר אמרו לי... הסיכוי הוא 99% שלא- אוווף בכלופן- אני רוצה לראות שאתם לא חושבים עליי שם... אם לא-
סופכם יהיה רע ומר...

טוב אנשים אז ככה:

ב0"ד אני יוצא ב 14:00 מהבית. אני נו0ע על ציר ק"ש-כרמיאל-צ.עכו-קריות-חיפה. אם משהו רוצה טרמפ בנו0ף לשולי ושרוך שירים צילצול אליי. על כל מקרה אני נושא עליי את הטלפון שלי שמ0פרו: 068293111 לא לשכוח 15 ש"ח והרבה הרבה מצב רוח... נ.ב חי0ול חשבונות רישמי ייערך ברחבת המפגש...

למעלה