אנשים!!!!!

justin love

New member
אנשים!!!!!

תעשו משהו .... אוקיי כל אחד מספר בן כמה הוא את השם שלו ומשהו נחמד שיש לו לספר!(יכול ליהות גם בעיה) אני מתחילה: קוראים לי ספיר בת 15 עוד חודש(יש!!!!!) אמ... אוקיי אני ממתתתה לצאת מהבית כבר לאנשהו! אני רוצה ללכת להופעה של ג'סטין!!!!!!!!!!!! אני מכירה מלא שהלכו!!!! (אה..כן גיליתי שהאקס שלי התחיל להתעניין ב...טוב לא משנה זה כבר לפורום אחר..)

moran14h

New member
חחחח

קוראים לי מורן ואני בת 14 ותאמיני לי שגם אני רוצה ללכת להופעה של ג'סטין אמ...ראיתי אתמול את שודדי הקריבאים(שזה עם אורלנדו בלום שהולך לעשות סרט עם ג'סטין) בקיצור הסרט ע-נ-ק אתם חייבים לראות וג'וני דפ נתן שם הופעה מדהימה אז לכו לזה ו....אמ...זהו אין לי עוד מה לספר

love collin

New member
חדשה פה../images/Emo66.gif

היי שמי גלית אני מתה על קולין פארל הכוסון שווה חתיך מושלם מקסים [טוב הבנתם את הקטע...] התחלתי לאהוב את ג'סטין מאתמול? חחחח איזה חתיךךך הואאאאאאאאאאאאא ד"א אני בת 16 עוד 4 ימים

אני../images/Emo29.gif

אני מיכל
בת 14
אני חולהההההההההה על ג'סטין
ומתה ללכת להופעה שלו

°AmandA°

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

קוראים לי קרן... אני בת 14 וחצי... וגם אני מתה כמו כולכם ללכת להופעה של ג'סטין
לפני שנתיים הייתי בארה"ב והייתי כל כך שרופה על אן סינק שקניתי שם כל דבר שקשור בהם... אז יש לי 3 מחזיקי מפתחות, 2 מגזינים של ym, וחולצה שכתוב עלייה I LOVE NSYNC ושרשרת עם תליון שיש בו תמונה של ג'סטין... וזהו...

justinet

New member
אני....

אני נועה בת 14 ואני מתתתתתהההההה ללכת להופעה של ג'סטין...או אן סינק.......ואני מתה לסוע לארצות הברית....

נועה תשמעי אני לא רוצה שתיכעסי

+
עלי וזה לא משהבוא נגדך...
אני רוצה פשוט לעזור...
תראי את לא יודעת לשרשר... הינה ביקורת קטנה..(אל תעלבי) כשאת רוצה להגיב להודעה את פותחת את ההודעה הראשונה
ועושה הוספת תגובה... את לא אמורה להגיב להודעה האחרונה כי זה יוצא שהגבת לאמנדה ולא לספיר...(זו שכתבה את ההודעה
) ...(גם אני היתי משרשרת ככה אבל למדתי
) סמתי בפורום הודעה של איך לשרשר נכון תיכנסי אליה... ושוב אני לא רוצה שתיכעסי עלי או משהוא...

למעלה