אנשים!

shiray

New member
אנשים!

אני טסה מחר ללונדון ורציתי להגיד לכולם שאני אתגעגע אליכם! עכשיו ההורים שלי מפקידים את המזוודות ואחרי שהם יחזרו (הם יצאו לפני שעה ככה) ניסע לסבא וסבתא שלי להיפרד מהם ואז אני אהיה באינטרנט עד עשר בערך ואז נסגור את כל המחשבים שלנו בבית וננסה לישון (ואני ממש אצליח...). בכל אופן אני לא יודעת אם ייצא לי עוד לכתוב כאן (בעברית בכל אופן) בגלל כל מה שעוד נשאר לי לעשות... אז רציתי להגיד לכם כבר עכשיו! וזה אחרי שלפני הטיסה לגרמניה שכחתי לגמרי מזה שאני בפורום ופשוט כיביתי את המחשב מוקדם ואז רק בבוקר (5 בבוקר...) קפצתי מהר מהמיטה ואמרתי שאני חייבת לכתוב לכם שתבינו לאן אני נעלמת... אז עכשיו אני מקדימה . ובמלון דירות שנהיה בו יש חדש עם מחשבים ואינטרנט אז אני מקווה שיהיה לי זמן להיכנס ולכתוב לכם ולקרוא את כל ההודעות...

MCRulz Liron

New member
תהני!!!!!!!!

יש גל חום בלתי נורמלי באירופה עכשיו, אני נוסעת לשם ביום שני הקרוב, ואני מקווה שהחום לא יתיך אותנו! לי לא תהיה גישה לאינטרנט אז פשוט תצטרכו לעדכן אותי שאני אחזור

shiray

New member
תודה! ותהני גם את!!!

ואני כבר רגילה לחום... השלמתי עם העובדה. כשהייתי בגרמניה באנו אחרי כמה ימים של רוחות וקור ואז ביום שהגענו עוד היה קריר בערב הראשון ואז היה שם שרב והזענו כמו שאפשר להזיע רק בארץ... וכמה מפתיע- 3 ימים אחרי שחזרתי משם דיברתי עם מישהי מהגרמניות (יצאתי ממשלחת) באייסיקיו והיא אמרה לי שעכשיו כל הזמן יורד גשם בגרמניה ושוב ממש קר ושהיא רוצה שנחזור לשם מהר כדי שיהיה שוב פעם חם בגרמניה... ועכשיו בכל אירופה חם... אבל אל דאגה- ב19 בחודש או מקסימום בעשרים כבר תשמעו על הקלה בחום... מבטיחה לכם... אני והמזל שלי. וד"א כדי להראות עוד יותר כמה זה היה אבסורד אז אני אחת שלא משתזפת כי אני תמיד נשרפת וזה ממש מסוכן לי כי אני מאוד בהירה ויש לי הרבה נקודות חן... בקיצור המקום היחיד שנשרפתי בו השנה היה גרמניה!!! וממש נשרפתי בצורה רציני. גם בשביל בשיער ובאוזניים!!!

MCRulz Liron

New member
חחחח... התופעה קיימת גם אצלי...

קריזה! לא נורא, העיקר לכייף

shiray

New member
ואני רוצה ארה"ב

וזה לא ממש עוזר לי.... אוףףף אני מכירה כ"כ הרבה שנסעו החופש לארה"ב ואני פשוט מתה על הארץ הזאת!!!!!!! טוב אני אקבל עוד כמה חודשים דרכון אירופאי ולפי מה שהבני איתו גם לא צריך ויזה לארה"ב אז אני אנג'ס אפילו יותר להורים שלי... מקסימום אני אלמד שם קולנוע

MCRulz Liron

New member
אני אהיה שם בספטמבר! ../images/Emo3.gif

גם אני מתה על ארה"ב! למזלי הוצאתי את הויזה שלי ב 98 והיא תקפה ל 10 שנים, אז לא נתקלתי בשום בעיות. ד"א, מעכשיו יהיו הקלות לגבי הוצאת ויזה לילידי הארץ.

למעלה