אנשים

omni96

New member
אממממממ...

כעיקרון זה פורום של ג'קאסס אז יש סיכוי יותר טוב שתמצאי סקייטרים אני אחד מהם אבל פעם רציתי להיות פריק כזה

אמ..

אני מתה אבל מתה על סקייטרים!! אני מכירה פול אנשים סקייטרים והם חמודים אחד אחד עם אופי משגע

omni96

New member
רק שתדעי..

אם את באמת אוהבת סקייטרים את זה כדאי לך להתחבר איתם או אם את סקייטרים או פריקית בעצמך זה בד"כ יוצר קשרים מעולים לא רק לי אפילו ג'ן חברה של באם אוהבת HIM אחת הדוגמאות

התכוונתי התחברות- סליחה...

אני לא יודעת איך..אבל סקייטרים פשוט תמיד מצחיקים ותמיד יש על מה לדבר איתם..רוב בידידים שלי הם סקייטרים...

BiAAcH

New member
סקייטרים הם אחלה...

הכי אני אוהב את הסקייטרים שהם גופי כאלה (אני כזה אפילו שאני לא סקייטר), גופי, זה יענו סטלנים....

REAL boy

New member
כף שטות

אתה מתכוון לעמידה בגופי על הסקייט?? אם כן יצאת גיי

VVEE MAN

New member
חחחחחחחח פעם ראשונה

שאני שומע את זה חחחחחחח למה אתה חושב? אההה real boy כשאתה היית חדש ומתחיל בסקייט מישהו קרא לך גיי? אחי זה לא לעניין חוץ מזה תן לו להגיד למה הוא חושב ככה אולי הוא צחק

BiAAcH

New member
חח, עזוב....

בדיחה פרטית, לא יודע למה אמרתי אותה פה...

JACKASS 4 LIFE

New member
גופים הם הומואים!!!!

רגולר שולטים!!!! עזבו אני משועמם קשות... ותמיד יש לי ויכוח טיפשי עם חבר שלי מה יותר טוב....

REAL boy

New member
"מה שנוח לך"

חחחחחחחחחח סתם..שונא תמשפט הזה שכול הדפוקים בפורום סקייט אומרים..."קנה קרש שנוח לך"...בסדר גם קרש של מגה ספורט יכול להיות נוח!!!העיקר שיהיה חזק ושיהיה מקצועי ראבאק!!!!!!!

omni96

New member
מה שנוח לך - בלי מרכאות

סקייטבוארדינג זה ספורט של מה שנוח לך אתה יכול לקנות סקייט רחב או צר ארוך או קצר גלגלים קשים או רכים לאגרים מהירים או איטיים וגם העמידה על הסקייט והסגנונות : אולד סקול, פריסטייל, סטריט, ורט, רויאל ורט אתה פשוט בוחר מה שמתאים לך

VVEE MAN

New member
יש בזה משהו אבל זה בכלל לא משנה

כי שקונים קרש גם ככה אתה לא רגיל אליו בהתחלה (לפחות אצלי זה ככה) ואז אם אתה מיתרגל הוא נוח בישבילך אז אני קונה קרשים חזקים ומתרגל תוך כמה ימים אהההה ויכולת להפסיק אחרי 2 3 דוגמאות חחחחחחחח אני חושב שכולם הבינו

AdShEaTaKoRe

New member
real boy אחי באמת לא היה לעניין...

ותן לביץ' להגיד מה שבא לו... היי ביץ' im backkkkkkkkkk

הלואי שהייתי מבינה רק לשנייה ...

על מה אתם מדברים....יענו כל הביטויים האלה של הסקייטרים וכל שמות העמידה!!!!!! בואנה אני לא בעניינים....

למעלה