אנשים...!

Adrienne

New member
אנשים...!

תרשמו כאן להקה וכל אחד ירשום שיר אחד לפחות שהוא אוהב של הלהקה הזאת. תנסו לרשום להקות מוכרות שהרבה יכירו... הלהקה הראשונה - RadioHead והשיר שאני מממש אוהב: סטריט ספיריט!

Drorrrrrr

New member
הממממממ עוד המלצות לרדיוהד

Just Android Parnoid וכמובן Creep הענק....

Adrienne

New member
וגם

כל, אבל כל hail to the thief ( האלבום החדש והמומלץ ביותר שלהם) Ok Computer וכמה מקיד א

Drorrrrrr

New member
המממממ ועוד להקה

Coldplay כולם מכירים אותם, וכמה המלצות: Trouble Politik In My Place Yellow God Put A Smile Upon Your Face A Rush Of Blood To The Head

PunkPrincess

New member
שירים מומלצים

GREEN DAY-BASKET CASE THIRD EYE BLIND-CHARMED LIFE LINKIN PARK-ONE STEP CLOSER LINKIN PARK-NUMB LINKIN PARK-FAINT THREE DOORS DOWN-GOING DOWN IN FLAMES THREE DOORS DOWN-WHEN I'M GONE THREE DOORS DOWN-HERE WITHOUT YOU EVANESCENCE-GOING UNDER EVANESCENCE-EVERYBODYS FOOL EVANESCENCE-MY IMMORTAL VANESCENCE-TOURNIQUET EVANESCENCE-IMAGINARY EVANESCENCE-AWAY FROM ME EVANESCENCE-ANYWHERE LINKIN PARK-A PLACE FOR MY HEAD LINKIN PARK-RUNAWAY FUEL-SLOW FUEL-HAD A BAD DAY 12STONES-THE WAY I FEEL 12STONES-FADE AWAY THE DONNAS-TAKE IT OFF GREEN DAY-BURNOUT GREEN DAY-TIME OF YOUR LIFE GREEN DAY-WAITING

הממ, Good charlotte - emotionless

שיר עצוב..

אמממ...

היהודיםםםםםםם
להקה ממש פצצה
ויש להם יום שבת הזה אצלנו בעיר הופעה ... אני מקווה שאני לא אחטף שם ^_^ אם כן, תדעו, שאני אוהבת אותכםםם

שחכתי- מומלצים ../images/Emo13.gif :

לא קל ג'קי עוד ארון אחד עידן האלוהים הימים שלנו לעוף

aYaLoLy

New member
בווו../images/Emo7.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

הייתי אמורה להיות שם עכשיו
בניצנים
יש לי כרטיס
אבל לחברותי לא נשאר
השירים האהובים עלי[ מה שמעיין אמרה - אמממפ.. אוהבץ גם את.. קח אותי, מחפש תשובה, גניבה, הבלוז, ולפעמים...

../images/Emo12.gif מישהו אמר היהודיםםם?!?!

האאאאא! *משתגע* ני רוצההה!! ני רוצההההה!! נ-י ר-ו-צ-ה!

adi u

New member
היייי......./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifזה התפקיד שלי...

טוב שירים מומלצים ליהודים גניבה ג'קי מחפש תשובה עידן האלוהים פעמון מלחמה מקום אחר פיוטה עוד ארון אחד מספיק שלא נרשום את כל הדיסקים שלהם וזהו

למעלה