אנשים

איילת כ

New member
אנשים

למה אתם לא נכנסים לצ'אט ? כבר התחלתי לכתוב לעצמי, ואגב זה הייתה שיחה מאוד מעניינת…

איילת כ

New member
חחח

אבל הייתה בעיה אחת את יודעת מהי? לא, אז אני אגיד לך לא היה מי שיענה על השאלות שלי…

איילת כ

New member
ככה זה שהמחשב

יותר מדי משוכלל, אי אפשר להיכנס לדברים שהם יחסית פשוטים...

ashkeloni

New member
אין שום קשר....

פשוט יש לי פרוקסי בשרת הראשי שלי בבית...אז זה יוצר לי בעיות בכניסה לשרתי IRC... עכשיו...הייתי יכול להיכנס לשרת של הצ'אט של תפוז דרך המירק...אבל המניאקים לא נותנים את הסיסמא...ועם הסיסמא שהשגתי יש לי בעיות בשלושים אחוז מהחדרים...

איילת כ

New member
אתה לא יכול להכנס לחדרים מסוימים?

ולאיזה מהם אתה יכול להכנס? ד"א תשתדל פעם הבא לכתוב בפורום בנ"ע בשפה יותר נקייה..

ashkeloni

New member
אוקיי....

ללובי....ולא ניסיתי עוד הרבה חדרים...פשוט כל חדרק שאני נכנס אליו מוציא אותי ממנו אחרי כמה שניות...חוץ מחדר הלובי....ובכל מקרה...זה נראה מוזר כזה...לא נורא...אני אדבר עם כולם במפגש...

ashkeloni

New member
יכול...

רק אין את העצבים למצוא סיסמת שרת...אני לא צריך את הבילבולי שכל האלה...

איילת כ

New member
עוד משהו

נכון אתם מזהירים אנשים שלא יכנסו בגלל שזה ממכר? אז רציתי להגיד לכם, שאני הזהרתי אותכם ממזמן שזה ממכר והראיה לכך מתפרסמת כבר ב27.1.03 (נכנסתי כדי לספור את מס' ההודעות שלי אבל פרשתי באמצע... וכל הזכויות שמורות לרחלי) אז אנשים שאתם אומרים את המשפט הזה תזכרו מי הזהיר ראשון או יותר נכון להגיד ראשונה... (יו יש לי עכשיו דז'ה וו...)

tamarhp

New member
לי:

מתאריך 3/6 עד 27/7 (פחות מחודשיים).... יש לי 607 הודעות!! ורחלי שבועיים יותר ממני, ויש לה 500 ומשהו....

למעלה