אנשים!!

snowbabe

New member
אנשים!!

שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת הרבה הרבה דברים אבל הכי הרב אני אוהבת חופש "שלא יגמר לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אני אוהבת אוהבת ת'חופש הגדול.. זו הרגשה כל כך טובה של.. חופש החופש הכי מוצלח שהיה לי אני אשתגע כחוזרים ללמוד.. אין לי מושג איך החזקתי מעמד צריך לעשות 9 חודשים חופש ו3 ללמוד.. לא משנה.. היי אנשים

icודליה

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני דווקא חושבת שלא צריך להשתגע על החופש, ואני איזה חופש אחד פשוט לא כתבתי חודשיים, לא כתבתי אפילו אות, ושכחתי אפילו איזה חצי מהחומר.. אז יש לי חוברת חופש של שנה שעברה באנגלית (
) וגם ספר שנשאר לי מהעשרה באנגלית (
) וגם ספר ריק בגיאוגרפיה, שלצערי תמיד לקחו לנו שיעורים אז החלטתי בזמן של הטיסות ללמוד, זה ממש מעניין! בקיצור, למרות שחופש, צריך קצת לשבת, ולעבור על החומר. אני לא מתכוונת ללמידה של שעות על גבי שעות, ולוותר על ים ודברים כאלה.... תנו איזה 10-15 ביומיים, ותעשו את זה לעצמכם. (שיט, לא נשמעתי כמו מורה נכון?)

../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif ברוכהה הבאהה

האמת, גמני לא הבנתי מה ההתלהבות מכל החופש.. לייק, כמה כבר אפשר להיות בחופש? כמה דברים כבר יש לעשות בחופש?
כן, זו בהחלט הרגשה טובה של חופש.. ביחוד כשהחופש שלך הוא חופש במלוא מובן המילה. את מדברת כאילו יצאת ממקום שהיית סגורה בו תקופה ארוכה והשתחררת..
וואטאבר.
ברוכה הבאההה..

למעלה