אנשים

איילת כ

New member
אנשים

יש לי אייסי, תודות לאריאל וליאיר שהסבירו לי איך להתקין את זה' ואני מודה שהייתי די חסרת קליטה (טוב, נו יש חופש...) המספר הוא 211850006

ושלי:

250080174 כינוי: מישהי אלמונית לדעתי כדאי עכשיו שכולם ישרשרו אייסיקיו וכינוי, כי יש לי כמה כינויים שאני לא יודעת מי הם... אז גם כינוי...

SGVB

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

האייסי שלי הוא:172634113 ולדעתי כדאי שלא כל פעם כל אחד יתחיל שירשור ICQ אלא שפשוט בסניף הוירטואלי יהיה גם ICQ וזהו

ליאור והדסה....

יש לי רעיון: אולי תעשו עמוד כמו כול הפרומים ככה בעמוד הראשי... תעשו דף עם עול המספרים של האי סי קיו!!

LadyTitania

New member
תגובתי...

דבר ראשון - ב"סניף הוירטואלי" יש את מספרי האיציק + פרטים נוספים. שנית, יש בעיה עם פרסום של מידע אישי באופן כללי. לשים בדף הראשון של הפורום מספרי איי סיי של כולם... לא נראה לי בריא כ"כ. יקירי! אומנם יש הרבה אנשים נחמדים כאן ברשת - אבל יש כאלה שאינם! אל תמסרו פרטים אישיים סתם כך - אפילו לא אי מייל ואיציק

צודקת, לא חשבתי על זה.

וגם לא שולחים תמונות שלך, כי אז מישהו/מישהי ישים את זה כרקע, כמו שמישהו /מישהי מפה עשה/עשתה את זה
!|
*אהממ...* (שיעול) *אהממ...)

SGVB

New member
את צודקת אבל אם כן אז איך בכלל יש

כל פעם שירשור שלICQ

כמה דברים....

אז תעשו לפחות בווטרואלי עמוד רק לאי סי קיו... ואם כבר מדברים תשנו כבר הכל! אני לא משבט אלעד וזה לא האיימיל שלי! אני לא שרוך מצטער... ותוסיפו את האי סי קיו שלי לשמה..

איילת כ

New member
אתה צודק ויש לי הצעת ייעול

במקום לרשום את זה בסניף הוירטואלי, שאני לא יודעת מה רמת התדירות שנכנסים אליו, עדיף שזה יהיה בחתימה בערך שבוע ואז כולם ידעו מה המספר שלך ואחרי שבוע אם אתה רוצה תמחוק אותו. אם אתם נכנסים לעוד פורומים ואתם לא רוצים שידעו אותו אז פשוט תמחקו אותו מהרשימה שלכם.

איילת כ

New member
נכון אמרתי לכם שיש לי אייסי?

תשכחו מזה, אחותי ברוב טובה מחקה לי את זה מהמחשב. עד עכשיו חייתי בלי זה ואני אמשיך לחיות בינתיים בלי זה, וכנראה שככה עדיף לפני שאני אתמכר גם לזה...

למעלה