אנשים....

ashkeloni

New member
אחח...

תשובה הגיונית...כמה זמן ניסית את המירק? יום? לוקח זמן להתרגל אליו...

lali37

New member
האמת שדווקא יותר מיום

והבעיה שלי היא לא ממש ספיציפית עם המירק למרות שהוא אכן מעצבן... אני פשוט לא אוהבת צאטים, אפילו מהצאט של הפורום אני בדר"כ יוצאת אחרי 5 דקות... אז אין לי עצבים לקרוא ולהוריד ואני יודעת שאני לא יכנס.... אבל אנשים אחרים שיעשו את זה בסבבה....

lali37

New member
יאלה תורידי!

מירק זה נחמד... אפשר להכנס גם לכל מיני חדרים... סתם בגלל שאני לא הסתדרתי איתו אז שלא תורידי?! תורידי!

../images/Emo26.gifחשבתי וחשבתי...../images/Emo36.gif

בס"ד ולבסוף הגעתי למסקנה שאני לא בעד המירק... כמובן שאיני מונע בידכם להכנס למירק וזהו לא ענייני... אך אני פונה לכל חברי הפורום להמשיך ולצ'טט בצ'אט שאגב הרבה יותר נוח ונעים לעיניים.... תעשו מה שלבכם חפץ...

ליאור בזה אני מסכימה איתך !!!

ב"ה אנשים אף לא הייתי במירק אבל רק להוריד אותו זה כבר נמשע לי... מה רע בצאט ?????????

ashkeloni

New member
אני אגיד לך מה....

אני לא יכול להיכנס אליו... דרך אגב...אני ושי עכשיו בחדר של הפורום במירק...

תפנה לפורם צאט תפוז

ב"ה גם לי הייתה בעיה בצאט פעם ופניתי עליהם והסברתי את הבעיה בסוף הביאו לי קובץ של תוכנה שהייתי צריכה להוריד ואז באמת הצאט עבד... בהצלחה...

ashkeloni

New member
תקשיבי...

יש רק פיתרון אחד לבעיה שלי... שאימא שלי תפתח את הפורטים של הפרוקסי... וזה לא יקרה...

ashkeloni

New member
אוקיי....אני אנסה להסביר.....

כל תוכנה/יישום/משחק שיש לו גישה לאינטרנט עובר דרך פורט מסוים פרוקסי הוא שרת שמשמש לשיתוף אינטרנט ברשת וגם כמין פיירוול...הוא יכו לחסום פורטים...הפורטים של ה-IRC בפרוקסי סגורים...אבל הצלחתי לפרוץ את ההגנה לחלק מהפורטים כולל אלה של ה-IRC...עכשיו...אני לא יכול לשנות את הכתובת של הפרוקסי לפרוקסי השני שבעזרתו אני פורץ את ההגנה... אז רק למירק אני יכול להתחבר....

תודה על הרצון להסביר אבל....

ב"ה דיברת בסינית

למעלה