אנשים....

ashkeloni

New member
ידעתי שזאת תהיה התגובה שלך...

אני זוכר שרק הגעתי לפורום ניסיתי ללמד אותך איך להשתמש במירק ולא ממש אהבת את המירק...

ashkeloni

New member
אנשים....

יש לי בקשה... אבל בבקשה תקחו אותה ברצינות... אני מציע שנפתח חדר במירק וככה כולם יוכלו להיכנס לדבר עם כולם... וכל מי שלא יודע איך להתחבר למירק אני אכתוב מדריך קל מאוד שיסביר איך להתחבר לשרת שבו יהיה החדר של הפורום ואיך להתחבר לחדר... אז בבקשה...קחו ברצינות את השאלה שלי ותענו בהתאם...

ashkeloni

New member
כי יש כאלה שיש להם בעיות להתחבר

לצ'אט של הפורום...בעצם...נראה לי שאני כבר היחיד... וגם במירק אפשר לעשות יותר דברים...באומגה סקפירט (סוג של מירק) יש משחקים מובנים שאפשר שכל החדר במירק ישחקו... נו...וזה גם יותר נוח...

SGVB

New member
מי שיש לו בעיה בצ'אט כאן כמעט בטוח

שיש לו אותה בעיה במירק כי בעצם הצ'אט הזה הוא צ'אט IRC ורוב הבעיות לפי מה שהבנתי הם פרוקסי שזה PORTים גבוהים וכל הIRC הם אותם PORT אז זה לא ישנה.

ashkeloni

New member
לא בטוח.....

כי אני לא מצליח להיכנס לאף צ'אט רגיל שקיים...ולמירק הצלחתי להתחבר...

SGVB

New member
בגלל זה כתבתי רוב

וכנראה שהבעיה אצלך היא לא פרוקסי

ashkeloni

New member
שמעי...

אני יכול לכתוב מדריך מפורט על איך להתחבר וכל מה שצריכים לדעת כדי להיכנס לחדר של הפורום (אם יהיה אחד כזה...)

yy16

New member
איך נכנסים לצ'אט?

סליחה על הבורות אבל אני לא מתמצא אני לא יודע איך נכנסים לצאט של הפורום

חבר'ה, מה ההתנגדות הזו?

ולמה לא? אם יש כאלה שאין להם אפשרות אז למה שלא נבוא לקראתם? ועוד אמרו שמי שלא יודע איך להיכנס למירק יסבירו לו, אנ'לא מבינה...

mgirl

New member
כדאי!

אני אפתח חדר :) וארשום אותו והכל.. הולך? הוא יהיה בirc.israel.net

ashkeloni

New member
בבקשה אנשים!!! כנסו לכאן!!!

לקחתי מהזמן הפנוי שלי וכתבתי מדריך נורא קל ונוח לאיך להיכנס לחדר של הפורום!!! בבקשה תקראו אותו ולפחות תראו איך זה להשתמש במירק...כל מי שיש לו בעיות יכול לפנות אלי!!!

ashkeloni

New member
באסה...

זה לא פועל... טוב...אני מצרף להודעה הזאת את החלק הראשון של המדריך

למעלה