אנשים...

מיקי41

New member
הגיע הזמן

שמישהי תדרוש את שחשקה ולא שאנחנו הגברים נתרברב שאנחנו איזה בוכנות שלא מתעייפים ותמיד יש לנו כוח לבריאות ילד אכול ושגול כי מחר יבול מיקי

rotem1212

New member
איזה בריאות מיקי

היא פתחה לי את צורה אני עולה יורד עולה יורד מזיע ומזיע והיא אומרת לי יאיר עוד לא גמרנו אני רוצה שנעשה את בחדר הזה ובחדר הזה , המוט של הוילון באמבטיה נשבר מרוב שהשתדלתי שהבית יישאר כמו שצריך ויש לנו עוד ועוד וזה לא נגמר ולי כבר אין כוח בסוף היא דפקה לי איזה קללה בצרפתית וחשבתי שזהו היא מרפה ...

מיקי41

New member
נו שויין

רק תזהר שלא תקבל איזה מזכרת בתיה או חלילה איזו רבקה וזיבה או השם ישמור תקרא לזה איך שתרצה ותתאמן ילד כדיי שהיא תתרצה ולא תחדד לך את הקצה מיקי

AtVeAni

New member
בקיצור, שוב הפילו עליך לעשות

תיקונים בבית של מישהי. והיא לא מסתפקת בחדר אחד, מתזזת אותך מחדר לחדר. למעלה ולמטה בסולם. ובנוסף גם את הוילון במקלחת??????? לדעתי אתה עכשיו כבר מחוייב ללכת עם מכנסיים שמדגישים את החריץ בתחת כיאה לצבעי, איסטלטור או חשמלאי מדופלם. אבל למה לעזאזל היא מדברת אליך בצרפתית?

בונז'ור, ג'טים, מונה מור, אמרה עוד

כל המתח הזה היה שעבדת בשיפוצים יום שבת היום אין מנוחה אילנה

R a c h e li

New member
עייפה ..................../images/Emo25.gif

מה לעשות רחלי היגיעה .......ל......120 " קרטונים "שיא בשבילי

רחלי זו את שהעלת והורדת את יאיר?

היי מתוקה נו זה נגמר איזו שבת טוב עכשיו מקלחת ואני כבר באה לעשות לך עיסוי מפנק ארוחה טובה (בלי החלות שלך) ובתקוה שתצברי כוח לשבוע החדש אז לעת עתה אשלח לך
ושמרי על המורל אילנה

dganit32

New member
120 קרטונים???

אצלי..לפני שנתיים היו 50 קרטונים עכשיו כשאוטוטו צריכה שוב לארוז.. אולי אולי יהיו 55 -60 קרטונים וזה מעלה בי את תהיות האים אנחנו מכניסים את כל חיינו לתוך קרטונים..כשאנו אורזים? והאים יש משקל לכמות..<לא בהרמה> והאים בחיים אנו נוטים לאגור חפצים..סתם כך קערה מלפני שנתיים..ובגד של הילד בגיל 5 ותמונה שהדודה נתנה וכוסות מתנה מהחתונה.. האים יש ערך לחפצים...ופחות לזכרונות?

נקיטה...

New member
אני מדמינת אותם שם...

מזיעים, עולים יורדים, נכנסים לתוך עוד קרטון ועוד... אורזים בלהט מסחרר... ועוד ועוד ועוד... ואזזזזזזזזז מישו עוצר לשניה - מרביץ הודעה בפורום וממשיך... עוד קרטון נסגר, ווילון אמבטיה נאסף... עוד קללה צרפתית נשלחת לאוויר - ואז.............. עוד הודעה בפורום ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אריזה בשידור חי!!!

deena

New member
עכשיו גם קיבלתי אריזה באוזן

שידור ישיר מהזירה בטלפון.

R a c h e li

New member
מזיעים.....נכנסים ....יוצאים...../images/Emo8.gif

"מהקרטונים תוהה
מי העלה והוריד.... את מי
רחלי קו ישר לפני הסוף.............או אולי סיום....... או רגע, גמירה ????????????????

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif רייצל שומעת ../images/Emo35.gif

את כל ה- 120
צריך אח"כ לפרוק
אל תתני להם "מגמרת" כל כך מהר

*יערית

New member
שלושה קרטונים/שלוש כוסות../images/Emo96.gif

ושלושה ילדים ...בנוסף לשלי.....זה מה שיש, בעד שלושה קרטוני אריזה אובטח לי קפה....אחר כך העמסתי הילדים ויש בריכה....והם..נראה לך נקיטה עולים ויורדים{תרתי משמע}? המטבח של רייצל עסוק ומלא בשיחות סקס{כן כן יאירי מקווה שאתה יודע לשמור בסוד על הפנטזיות שלי}ואין יותר מה לעלות...רק בקומה הראשונה, עכשיו אחרי השרות מלצרות שניתנה כאן..... תיכף יבואו המורעבים לסיבוב שני ...מה נשאיר להם עדיין לא החלטתי...אבל דגים וקוסקוס מבוטח... רק מה עם הקפה שלי לעזעזל...מחכה לו מהבוקר
ואם אין לי קפה.......הילדים שלכם יוחזרו בקרטונים

החתולית

New member
אני לא קיבלתי קוסקוס !!!!

זה לא פייר, למה רק יאירי קיבל קוסקוס ??? רק בגלל שהוא גבר מגיע לו ?????

*יערית

New member
יקירתי מיאו|חתולה|

חיכיתי וחיכיתי.....יאירי הגיע קיבל הצעה וטרף אותה בכייף, לא בגלל גבריותו,ובטח לא בגלל מוצאו
את הקוסקוס אוכלים באהבה או לא אוכלים בכלל! אז חיכיתי לנגלה השנייה שתגיע
ולא באתן.....אז האוכל כאן לעוד יום יום וחצי ואז לפח ....אני מרחמת על עצמי ועל המאמצים שלי
ממני על העזרה הכ"כ גדולה שלך

shani2

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל העוזרים והעוזרות , כיף לראות ולשמוע !

למעלה