אביר ואבירית
האביר שלי - מאת סופגניה הסכת לדברי אני הגבירה. אביר חלומותיי מסמורטט שכמותך. למי כבר איכפת מראך המזופת הגלימה שדהתה חרבך החלודה שעידן לא נשלפה מדלדול נדנה. אותי לא מעניין שאתה מתבכיין שראשך כביצה רגלך שטוחה שהצמחת כרס נאה וכולך כתם ובהרה שריריך בלויים קצת תש ביצים רוחך נירגנה מתמסרת לזיקנה מי בכלל אותך משווה עם כל חתיכי השכונה העומדים לפתח ביתי ורוצים רק אותי רק אותי. אני השפוטה אותך רק רוצה על אף כל הפגמים עם רעש הזרזיפים הטפטוף שליד האסלה הנחירות במיטה הפזילות לצדדים אחרי כל חתיכה יא מוגבל שכמותך כי הרי גם אני כבר איני פרגייה חלף לו יומי חלפה התהילה. חגור כלי הזין צא למלחמה השתבח כמו היין היוצא מחשכה אני אתמסר, מבטיחה קצרה תהיה המערכה לרגליך אפול שדודה וביחד נעשה חגיגה ובחיי שתופתע למה אני עוד מסוגלה אז בוא כבר חדל אישים למיטתי פעמיך תשים ואני שם אתהולל וארשים גם אם אצטרך אותך להנשים. ה(א)בירית שלך - מאת מאיר אוי גבירה בגיל הגבורה איכה זה אסכית שמיעתי הרי בלי תכלית ואת כה מבולבלת לי אביר חלומות קוראת ואני אביר בחלום סמרטוט שזקוק להדום על ההתחלה מעליבה את המראה ואת הגלימה הס מלהזכיר אפילו בקריצת עין מה אמרת על כלי הזין. וכה המשכת בקשקשת באורך מגילה לא נגמרת כל מה שעלי שנים זרקת קללות, בדיחות ואפילו סלט, אבל אני מכיר אותך שפוטה תמיד תמיד נשארת אהובה כי אחרי כל מעשה אהבה עושה לי מיד הנשמה.