אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

evgenir2000

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה איתכם??? לא רואים שום דבר בפורום הזה!!! תתעוררו... דני ועינבל תפעילו אותו קצת... תשאלו שאלות משהו!!! זה כבר הפך לפורום הכי משעממם שקיים!! בואו נתחיל משחק כזה שראיתי בפורום של 101 מה יותר עדיף. אני מתחיל... נט"ן או אט"ן?

evgenir2000

New member
סוואנה

(כי ניתקעתי אמבולנס של פורד) פינוי נט"ן/אט"ן או קשיש ביבת אבות?

flygirl

New member
יא חולי נפש:)

לשרוטים מאיתנו-החייאה אבל לידה זה מרגש ...זה שני דברים שונים אם הכל הולך טוב בשניהם אתם בסופו של דבר מעניקים חיים חדשים:) תחשבו חיובי:) נטלי

evgenir2000

New member
נטלי תיזרמי עם זה...

לא צריך להגיד זה ככה וזה ככה... (טוב אפשר אבל לפחות תשאירי אחרי זה עדיפויות...) אז תאונה קשה או ניסיון היתאבדות? (לא שהייתי באחת מהן....חחח)

MoonShield

New member
נראה לי לא הבנת

לא מדובר באיבר שנקרא כיליה אלא בקערה שדומה בצורתה לכיליה. חלק מעדיפים להשתמש בה להקאות וחלק משתמשים בשקיות הקאה.

orend123

New member
חחח

מי לעזאזל משתמש בכיליה בתור שקית הקאה?!?!?!! זה לא מכסה אפילו יריקה... משתמשים בזה בתור פח קטן... זה הכל...

evgenir2000

New member
חבר'ה... לזרום!!

אני שמח שיש עיניין במשחק הקטן... אז אני ממשיך... עדיף שקית הקאה... לוח גב מעץ/פלסטיק או אלומיניום?

amitzahavi

New member
לא ולא../images/Emo70.gif

לוח גב פלאסטיק כתום של FERNO הוא פשוט סוף הדרך, כמה צעדים , וימינה. פשוט נוח לשימוש, וגם נכנס ממש טוב בתופסן מתחת לכיסאות וגם הולך טוב עם רצועות של FERNO וHEADVISE של FERNO. בסופו של דבר האדם על הלוח גב פלאסטיק נראה כמו נציג של אורנג' עם כול הכתום הזה.

evgenir2000

New member
VF

בדרך כלל זה בא עם החייאה. (כל הכבוד BiAAcH שאתה המשכת ת'משחק... ככה צריך!!!) היפרגליקמיה או היפוגיקמיה?

למעלה