אנשים,

~*~gaL

New member
אנשים,

רק רציתי להודיע מראש שאני אהיה כאן פחות במהלך השבוע. יש לי בגרות שבוע הבא ואני צריכה להתחיל להשקיע כמו שצריך וללמוד אליה. אני בטוחה שאני אשבר, וכן אמשיך לכתוב רגיל בפורום, אבל אני בכל זאת רוצה להודיע שיכול להיות שתראו אותי כאן פחות. מה שכן - אני אכנס לכאן כל יום כמה פעמים, ואם יהיו בעיות אני אטפל בהן. בינתיים תנסו לשרשר, ואם אתם מרגישים צורך לדבר עם מישהו בהודעות צ'טיות תרחמו על הפורום, ושימו לב שלמעלה יש "צ'אט קיציס ופרידמן". שלחו לאדם שאתם רוצים לדבר איתו מסר וקבעו איתו שעה שם. שבוע נפלא.
 
בהצלחה!

(אולי אם תקראי את הבדיחות של קיציס ופרידמן במהלך הבגרות זה יעזור לך)סתם.. בהצלחה!!!!
 

שלנג

New member
אוי אוי אוי אחות...

לצערי אני כל כך מבינה אותך.. יש לי בגרות עוד יומיים ועוד אחת בעוד שבוע.. איכסהההה שונאת!! אבל זה לא ימנע ממני להגיע לצילומים!! כאילו דההההה
 

פIלי

New member
בהצלחה!

את לא תחסרי לנו
טוב נו.. אולי רק קצת... בסדר בסדר, את כן תחסרי. טוב דיי עם החקירות! אני מתגעגע כל פעם שאני נכנס לפורום בסדר?! אגב הבגרות בהיסטוריה או לשון... נכון?
 

~*~gaL

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif

באמת באמת תודה!
פולי... שמחה שאתה מתגעגע כל פעם שאתה נכנס לפורום... זה מחמם את הלב...
וכן... הבגרות בהסטוריה.
 
למעלה