אנשים..

S e l e c t o R

New member
אנשים..

אהלן.. קודם כל, אני בן 16 ואני צופה אש באיגוד ערים חדרה.. (יש פה משם?) אני סה"כ לפני 10 חודשים משהו כזה נכנסתי להתנדבות.. רציתי לשאול.. לנו הודיעו משהו על טיול שבעיקרון כל שנה יש של צופי אש מכל הארץ.. מישהו יודע על זה משהו?

כן , כל שנה יש טיול צופים

שכולל את רוב הצופים בארץ הצופים נושאים לאילת או לאתר נופש אחר ושם יש מסיבות , תחרויות וכו הטיול נערך בדרך כלל בחופש הגדול עוד לא ידוע לי על תאריכים

Amitg

New member
קודם כל...ברוך הבא אלי!

השנה לעומת שנים קודמות הכוונה היא לעשות מחנה קיץ בצפון במקום הטיול לאילת למישהו מהוועדה הארצית של צופי-אש יש חדשות לגבי זה?

S e l e c t o R

New member
אגב...

אני חדש בפורום. אני אלי, אני צופה אש בחדרה....אבל בעיקרון אני מתנדב בתחנת בת שנקראת שומרון ב'. אנחנו זאת השנה הראשונה בביצפר שמנסים את כל העסק של צופי אש. אנחנו סה"כ 7 צופים .6 בנים ובת.. יש אצלינו מועצה אזורית שבנתה תחנת כיבוי חדשה עם 2 מגירוסים (הכבאיות הישנות יותר)..שבעיקרון עליהם אנחנו יותר עובדים מאשר הכבאיות החדשות. והם רואים בנו כעל מי שיתפעל את התחנה הזאת וכו' זהו בעיקרון. חחח זיינתי קצת ת'שכל. תתגברו!

SYCHO

New member
שלום לכולם...

היי אני מור (ניצלתי את אלי ושרשרתי לפה...) אני בת 16 ואני צופת אש מה שנקרא... אני הבת שאלי הזכיר ואני מתנדבת איתו בתחנה...כמו שאלי אמר אנחנו הקבוצה הראשונה אצלנו במועצה שעושה את זה ונכון לעכשיו אנחנו בעיקר לומדים מטעיות ומנסים להוכיח את עצנו לתחנת האם (חדרה) כי הם ממש (לדעתי ואני חושבת שאלי וכל השאר יסכימו איתי) שיש להם נימה של זלזול בדיבור...בכל אופן בהצלחה לנו...ו...אני זיינתי ת'שכל קצת יותר ממנו...אז...בעיה שלכם...
ואלי... הנה..כתבתי...מרוצה????

למעלה