אנשים...

Sk8er Girl1

New member
אנשים...

אני רוצה למות. למישהו יש דרך מהירה ולא כואבת? בבקשה... אני לא יודעת אם זה מתקשר לפורום... אני מאוכזבת מהחיים. מהכל. תענו לי מהר לפני שאני אקפוף מהחלון. אני לא עובדת עליכם. אני רצינית...

ניקולי

New member
אופס.. חכי

זה יכאב אל תקפצי!! את יודעת מה זה לקפוץ ובסוף לא להצליח למות? ועוד בנוסף להשאר נכה לכל החיים?? אז מה עשית בזה?? אז באמת תתאכזבי לא רק מהחיים אלא גם מהמוות. בחיים ישנם עליות וירידות, ישנם דברים שאנחנו לא מבינים אותם כלל ובכל זאת מנסים לחיות ולהבין.... ובכלל ממה את מאוכזבת כ"כ מהחיים???

בוקר טוב

אני רוצה לשאול שאלה אפשר?.... למה את רוצה לקפוץ,או לעשות לעצמך משו? מה את לא אוהבת במצב ? אני אשמח לשמוע ממך

היי אפרת

ממש חבל לי לקרוא מילים כאלו מנערה צעירה שכמוך. אין דרך מהירה ולא כואבת כי גם המוות הוא כואב. החיים רצופים בכאב ואכזבות אבל מה שיפה בחיים הוא שמחר בבוקר שוב השמש זורחת והפרחים שוב יפרחו ושוב ילד יצחק ונשמע את אושרו וזה ימלא את ליבנו בהבנה שיש גם טוב יותר. אז כרגע אני מניחה שמישהו פגע או העליב או אמר משהו שגרם לך להרגיש הכי לא נוח עם עצמך אבל את חייבת להבין שזה משהו שכרגע את מרגישה ועוד זמן מה זה יעבור. מאוד מקווה שתחשבי על הנושא טוב טוב כי באמת החיים יפים למרות שלפעמים אנחנו נשברים וחושבים שעדיף לא להיות פה יותר לא להתמודד. אם את מעוניינת לכתוב משהו במסר אישי אשמח לעמוד לרשותך.

אוי ואבוי

להתאבד?????????? אף אחד לא שווה את ... נצלי כל רגע מהחיים, הם שווים המון, תאמיני לי.

אני חושבת שהיא דווקא צודקת

מוות הוא כואב במיוחד כשמדובר בנערה צעירה תחשבי על הכאב שהיא תשאיר אחריה...

ניקולי

New member
בכלל לא התכונתי לזה

אני התכוונתי שאם במידה והיא מנסה לקפוץ ולא מצליחה כלומר היא לא נהרגת אזי היא נשארת נכה לכל החיים הבנתם עכדיו מה זה כואב?? ולא התכוונתי שלמות זה כואב כי כשמתים מתים השאלה אילו יסורים עוברים לפני שמתים. זאת היתה כוונתי חוץ מזה לא רוצה לדבר על מוות יותר זה מפחיד לא?

ניקולי

New member
בטח שלה

התכוונתי...שאם היא תעז לעשות זאת תקפוץ ותשבור צלע/יד/ רגל את כל חלקי גופה.. למי זה יכאב אה???

למעלה