*אני בת
-הכינוי מבלבל, אני יודעת שירשור מגניב בהחלט, מעניין לקרוא מה אנשים חושבים אבל אני ממש חייבת להעיר משהו על ת'אנק יו (תעצרו אותי אם לא בא לכם להיכנס לקטע של פירושים עוד פעם, כי בטח יש לזה נטייה להישתלט על הפורום) רוב הרעיונות שהיא מזכירה בשיר הם רעיונות שמאוד מזכירים לי זן, כמו לשכוח מהזכרונות שלה ולחיות כל רגע בפני עצמו- וגם להקשיב לגוף שלה, ולא לעשות דברים שמנוגדים לו כמו אנטיביוטיקה ושאר דברים שהיא מזכירה. מה שכן מעניין זה ש(אני מנחשת) היא כתבה את השיר אחרי שהיא חזרה מהודו ומהמסע הזה שלה בעקבות משמעות שגילה לה שהיא בנאדם רגיל וזמני כמו כולם- ובכל זאת השורות מתחילות ב"מה עם", כאילו היא מזכירה לעצמה את הרעיונות שהיא למדה שמה. מצד אחד היא קצת בקונפליקט עם עצמה כשהיא עוד לא מצליחה לחבר את כל מה שהיא מאמינה בו לחיים שלה, ומצד שני היא מודה להודו ולמסע הזה על כל האמונה שהם מילאו אותה. -אני אוהבת לקרוא את השירים שלה, מרגישים שכותב אותם בנאדם שלם עם גישה נכונה (מבחינתי) לעצמו ולעולם- נותן השראה משהו חיפשתי תירגומים של השירים כדי להפיץ אותם לחברות שלי, כי לא לכולם מתאים לשבת עם המילים באנגלית ומילון כדי לנסות להבין אותם כמו שצריך וחשבתי שאם יהייה אתר קליל לשלוח להם אז אני אראה פחות כמו מטיף בניסיון לברר אם הם מבינים מהם אותם דברים כמוני *ואם כבר פירושים, אז השיר A MAN- מה אתם מבינים ממנו?
.