אנשים------

• פותח הנושא LI$A
  • פורסם בתאריך

LI$A

New member
אנשים------

תגידו למי פה יש ניסיון עם בני אותו המין? אני לא לסבית וברור שאין לי שום דבר נגד לסביות והומואים להיפך אני חולה עלייהם החבר הכי טוב שלי הוא הומו (ובמקרה זה אני יכולה להגיד ``חבר``) אני צריכה לדעת ותגידו את האמת אתם לא צריכים/ת להרשים אף אחד תגובות מהר!!! Lisa

הממף..

לי יש ניסיון קצר וקטן ולא משמעותי כ``כ עם בני מיני הבנות (נשיקות צרפתיות וזהו) וזהו נראה לי:]

Sprite

New member
בקשר לזה...

לי אין ניסיון אבל לא היה איכפת לי אם היה לי אצל בנות זה יכול לקרות הרבה יותר מאשר בנים כי בנות ממש מתקרבות... רונה

ג`ן לסבית?

ג`ן לסבית?

ההודעה שלך באמת נישארה עירומה- אז הרגשתי צורך לכתוב משהו. אני באמת חסרת ניסיון- כל ניסיון. מאז שלימדו אותי על ההבדלים בין בנים ובנות אני צוברת מידע על העניין המוזר הזה. אני לא מבינה למה הם לא כמונו, ולמה לא כולן כמוני. כבר הצתרפתי לתנועה של אלו שאנשים לא יודעים איך להגדיר אותם- את הרי לא לסבית, נכון? אני לא. אז מה את? אני ענבל. ואם כבר יש פה הקשר מסוים- נכון ש

PsiChO

New member
תראי... תשמעי...

אני אישית יכול להגיש אני לא הומו! אבל אין לי שום דבר נגדם או נגד לסביות. ידידה טובה שלי היא בכלל ביסקסואלית מה שמוסיף גיוון כי אני יכול לדבר איתה גם על בנות... לדעתי זה וטב שיש גיוון זה לא טוב שכולם אותו דבר.

למעלה