אנשים

flowr..

New member
אנשים

תראו, אמרתם את דעתכם בקשר לחדשים שהצטרפו לפורום, ובקשר להודעות חסרות המשמעות של #777. אבל שכחתם עוד משהו, שאני לא חושבת שהזכרתם, שעוזר להרוס את הפורום. ההודעות העוקצניות של חלק מכם. זה לא ממש נחמד לקרוא הודעה או תגובה עוקצנית מLI$A או מקורט קוביין, או ממישהו אחר שעוקץ. למשל, כמו התגובה המוגזמת ש-LI$A השאירה ללקויה ע``י הירח. בקיצור, אם אתם באמת רוצים להפוך את הפורום הזה למקום טוב יותר, אז תזכרו שהודעות קצת יותר מאופקות, וקצת יותר סימפטיות (עם גבול, אני לא מתכוונת להודעות צבועות), הן גם חלק מהתהליך.

dominik

New member
אבל ממוש, חומד, נשמה שלי...

אנחנו לא פורום תמיכה לאנורקסיות/אלכוהוליסטים/ מעריצי דץ ודצה,והודעות בנוסח ``אוי איזה בוקר יפה, אני כל כך מסכימה עם כולם בפורום הזה, נשיקות למוקי חיבוקים לשוקי..`` הן דבר די מחליא שאפשר למצוא ברבבות בפורומים אחרים. הפורום הזה היה הופך למאוד מאוד משעמם אם לא היו כאן כמה ``קורט``ים שמוכנים לרדת, ובכבדות, על אנשים שהם בכלל לא מכירים,בגלל דברים כמו שגיאות כתיב. רק הערה אחת: קחו כל דבר באיזי, אל תעלבו מקורט וחבר מרעיו לקטילה, ואל תקללו אנשים. ירידות ירידות, אבל באלגנטיות. דום

N0

New member
כן אבל

אנשים מתחילים להסחף ולרדת על כל אחד שההודעות שלו מטומטמות גם אם יש לו תוכן בהודעה. N0

אבוקדו, זה לא על כל אחד.

זה רק מי שכותב הודעות מפגרות. כמו רונה, מיכל, #777 והנודניק הזה שקורא לנעל פרח`ה.

goldy

New member
בפורום ההודעות עם תוכן ומשמעות!

פורום - לוח מודעות. מדביקים מודעה וניתן להדביק בעקבותיה הודעות תגובה. היחיד שיכול להוריד הודעות הוא מנהל הפורום. צ`ט - שיחת וועידה בטלפון. כל אחד זורק משפט, ולא חייבים להתייחס. אני לא חושב שלי או לחלק מהוותיקים האחרים יש משהו נגד חדשים, חוץ מהעובדה שהם לא יודעים את ההבדל בין פורום לצט. אם את רוצה לכתוב הודעה שכולה: ``היי אנשים קמתי הבוקר ויהיה לי יום יפה`` אז לכי לצט. אם את רוצה לשמוע את דעתנו בנושא מסויים ועם פירוט כאשר לכל אחד יש את רוב הזמן שבעולם כדאי להגיב אז בואי לפורום. אי ידיעת ההבדל היא מה שגורמת לוותיקים לשריפת פיוזים. שיהיה לך יום טוב

poosi cat

New member
אתה צודק אבלל...

לפעמים באמת הפורום נראה כמו צאט וזה מרגיז לאאלה אבל לפעמים גם בהודעות של``תשמעו מה קרה לי היום...`` יש תוכן ומשמעות ודיונים מאוד מעניינים יכולים להתפתח בעקבותם. אני אישית הכי שונאת את המצבים שבהם מישהוא כותב הודעה מטומטמת ודיון מעניין התפתח אבל נעל נעלץ לזרוק את הדיון כולו בגלל ההודעה הראשית המטופשת.

Levinzone

New member
שימי זין!!!

מה אכפת לך מההערות שלהם? זה פורום פה, זה אינטרנט, זה לא החיים האמיתיים! זה שמישהו עונה לך פה בציניות או מעליב אותך ממש לא אומר כלום, וזה לא עושה אותו\אותך בנאדם יותר\פחות טוב. וחוצמזה כל הדיונים האלה ``קצת`` חוזרים על עצמם, אתם לא חושבים? בכל אופן, אני הבנתי שאתם כולכם מעוצבנים מכל החדשים שמציפים פה, ות`אמת גם אותי זה נורא מעצבן, למרות שגם אני לא ממש ותיקה פה. אבל אין מה לעושת!! זה פורום כמו שאמרתי..זה אינטרנט וזה פתוח לכולם ואי אפשר לעשות פה הגבלות...צריכים להתמודד עם דברים שפחות אוהבים למרות שזה מציק...ואין שום טעם להיכנס לדיונים המיותרים האלה במקום לדבר על דברים יותר מעניינים (ולא,אני לא מדברת על הבחירות!!) כי בכל מקרה אלה שמציפים לא יתחשבו בזה שהם מעצבנים אותנו ולדעתי זאת הסיבה העיקרית שהם מציפים. הפורום הזה נועד בשביל שאנשים יכתבו מה שמציק להם\ משמח אותם או כל מה שיש להם על הלב והם רוצים לשתף אותנו, אבל בכל זאת ..יש גבול!! בקיצור..תרדו מזה כי זה לא יעזור! לא מוצאת הודעות שוות יותר בפורום -יעל-

poosi cat

New member
מה אכפת לך?

אם יש חדשים בפורום? מה זו הסגירות הזו? למה לא כדאי שאחרים יצטרפו? לדעתי זה עושה את הפורום הרבה יותר מעניין ואיכותי כשיש יותר דעות ויותר אמירות לגבי דברים מסוימים - לא כמו שקורה בזמן האחרון שיש שני דעות עיקריות במרבית הדיונים.

Levinzone

New member
לא אכפת לי

אני גם חדשה ולא נראה לי שלאף אחד פה יש זכות להגיד אם יהיו חדשים או לא, אבל אני מדברת על החדשים כמו #777 ונראה לי שהיא זאת שבעצם גרמה לכל הדיונים האלה..תסתכלי על ההודעות שלה ואלי תביני על מה אני מדברת.

poosi cat

New member
פתחתי קראתי התעצבנתי

אבל עדיין אני חושבת שאסור לנדות חדשים. טוב חוץ מ#777

flowr..

New member
אני לא אמרתי שאני מעוצבנת מהחדשים,

לא דיברתי על זה, דיברתי על העוקצנות. לא איכפת לי שייכנסו חדשים, מי אני שאחליט?

תגובות עוקצניות זה טוב - כולם לקרוא

ורק מי שמגיעה לו כזאת תגובה יקבל אחת. בגלל זה רק קבוצה קטנה של אנשים מקבלת כאלה. ובקשר לחדשים: בשביל לעזור לנעל ולא להרוס את הפורום בואו לא נגיב להם וזהו. יש את אלה שכן מגיעה להם תגובה, והם הרציניים שנכנסים. אבל מי שלא רציני כמו #777 לא יקבל תשובה.

למעלה