אנשים

PsYcHo ShAdY

New member
אנשים

אתמול בפיגוע,נהרג מישהו שאני מכירה בשם אסף צור. אין לכם מושג איך בכיתי היום בגלל זה. והעיקר,איזה תומך מרצ מהבי"ס שלי אמר היום שצריך להפסיק את הטוווח הישראלי בשטחים. אה,והם מושלמים?! הפיגוע של אתמול לא נחשב? יפה נפש מגעיל.

coconut56

New member
השמאלניים הקיצוניים האלה !!!!!

צריכים להיות פעם בפיגוע ואח"כ לדבר! נמאס מהם כבר

Boscorelli

New member
איתך אני מסכים!!!!!

כל הפצפסיטיים המסריחים האלה שונא אותם! לפי דעתי צריך לתקוע אותם בשכם או ג'נין ואז שהם יראו כמה ה"חברים" שלהם אוהבים אותם... האלה שטוענים שהם חפים מפשע... ואז נראה את הקטע של השלום שלהם

CosmikDebris

New member
קודם כל שתדע מה כל הקטע של פציפיזם

ורק אז תדבר אם אתה באמת חושב שהם חושבים שהפלסטינאים חפים מפשע, אז או שאתה עושה דווקא או שאתה באמת טיפש. דיברת אי פעם עם פציפסיט אמיתי?

Gaily Trinity

New member
דבר ראשון מה הקשר לפיגוע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אחותה של החברה הכי טובה לי נהרגה בפיגוע בקו 5 זה בכלל אבל בכלל לא קשור! מעבר לזה מה זה יעזור שהם (אנחנו) יהיו בפיגוע? הם יודעים מה קורה בארץ פשוט יש להם תפיסה אחרת לגבי הפתרון.וחוץ מזה אם תשאל אותי הפלשתינאים והימין בארץ דומים מאוד שניהם פועלים מתוך אותו מניע- יאוש. רק שהפלשתינאים מיואשים הרבה יותר (ואל תבין אותי לא נכון אני לא מצדיקה שום דבר שהם עשו! אלימות לא צריכה להתבצע בשום מצב אבל המניע מובן). הפלשתינאים מיואשים מכך שכל יום נכנסים להם לבתים, או מאיימים על הילדים שלהם עם רובים, עוצרים אותם במחסומים וצרים על הערים שלהם. חלק מהדברים האלה יכולים להיות מוצדקים ועל זה אפשר להתווכח אם תרצה אבל אין ספק שזה גורם ליאוש. מהצד הישראלי ישנו יאוש כי כבר אי אפשר לצאת מהבית בלי לחשוב פעמיים, כי כל בנאדם עם מבטא ערבי כמעה גורם לך להעלות תסריטי פיגוע בראש, כי אנחנו רואים בתקשורת העולמית את העוול שנעשה לישראל גם אם פעולות צהל הן מוצדקות... זה ללא ספק מייאש. אז תגיד נכון אבל הם הורגים אותנו ואנחנו לא הורגים אותם (שזה לא לגמרי נכון אבל נגיד)... והסיבה לכך ידידי היא שלנו יש מדינת חוק, ולהם אין אפילו מדינה... כך שבלתת להם מדינה נצעד עוד צעד לעבר סיום הסיכסוך. מה צריך לעשות אז? לשים גדר הפרדה ולפנות התנחלויות שאם תחשוב על זה זה בכלל לא ויתור, זה רק יעזור לכלכלה הישראלית כי אז כל היצור יעבור לתוך גבולות ישראל המוסכמים ע"י העולם, ויוסר החרם על מוצרי התנחלויות כי לא יהיו עוד כאלה. לאחר הפרדה וניצול המשאבים של צה"ל על שמירה על הגבול ולא על שמירה על התנחלויות של שתי משפחות (ויש כאלה), כל צד יפנה לטפל בבעיות הפנימיות שלו בכל הסיכסוכים הפנימיים והקרעים בעם ורק אחרי שכל אחד הגשים את עצמו והוא בעיקר מיואש פחות, רק אז יהיה סיכוי אמיתי לשלום. תחשוב על זה. הילד הפלשתינאי גם אם יוטף לו 24-7 שישראלים הם זונות לא סביר שתהיה לו סיבה להאמין בזה כי הוא לא ראה במו עיניו איך לוקחים לו את אבא באמצע הלילה, כמו שקורה עכשיו. וחוץ מזה אתה (או משהו אחר) דיברת קודם על הטרור שלהם נגדינו. ומה אנחנו עשינו כדי להשיג מדינה? לא אותו דבר? (במקרה שהתשובה הייתה לא אז חוץ משווע בשיעור יש לך בעיה- הלח"י או האצ"ל מצלצל?) ואז האו"ם החליט שמגיעה לנו מדינה וכולנו פצחנו בשירה ובריקודי הורה ברחובות, אז למה אנחנו לא מקבלים את ההחלטה שלהם מגיעה מדינה קצת צבוע ודו פרצופי לא? אוקיי לא נראה לי שיש סיכוי שקראת עד לכאן אבל אם כן אז א. אני גאה בך ב. תכתוב תשובה מנומקת עם כל הטיעונים שאתה יכול להביא אל תזרוק סיסמאות כי את זה גם ילד בכיתה ג' יכול לעשות גיאלי

MissUnKnown

New member
אני רק רוצה להוסיף עוד משהו

שאחד הדברים הכי מתסכלים אותם זה המצב הכלבלי... אולי אנחנו נמצאים במצב גרוע אבל הם במצב עוד יותר גרוע...אז ברגע שלהם יהיה מה לאכול בבית ויהיה להם בנקים משהלם ומים וחשמל וגם מטבע, אז חלק מהחרא יתחיל השטף

Magnum03

New member
../images/Emo45.gif תודה!

סוף סוף מישהו (מיועד לנקבה ולזכר) עם שכל ישר. אני תומך ומסכים לכל מה שאמרת. חלק מהימניים למיניהם לא יודעים כלום , השכל שלהם בתחת וכל מה שהם יודעים זה להפליץ סיסמאות שהם שמעו. אי אפשר להסביר להם , הם אטומים . מצידם הם יעשו לערבים מה שהנאצים עשו לנו בשואה (ואל תכחישו שעה אחרי שאמרתם "מוות לערבים" ו"טרנספר לערבים")

Gaily Trinity

New member
i don't know about you but i'm real

waiting for a respond from coconut... because he's the one i initially responded to so please answer!

אני שמאלני ! ! !

ואף אחד לא תמים ! ואני חווית הרג של מישהו בפיגוע ! ! ! אז תפסיקו לזבל את השכל ! אנחנו צריכים להתפכח ...ולהתחיל לצאת מהשטחים !!! ולעשות שלום עם מדינת פלשתין ! ! !

coconut56

New member
אם נצא מהשטחים הם ירו עלינו טילים!!

אם נכבוש את עזה יפסיק ירי הטילים על שדרות! אם שמת לב בחודש פברואר שצה"ל היה בשטחים סוכלו 60 פיגועים!!!

Magnum03

New member
זה מה שאמרו בלבנון

וסתכל כמה שקט עכשיו כשאנחנו בחוץ

Gaily Trinity

New member
אוקיי הבטחתי תשובה אז אני מקיימת:

א. בקשר לסיכול פיגועים איפה אתה חושב שמסכלים אותם אם לא בגבול ובמחסומים? אם ככה לחזק את הגבול ע"י חומה הוא דבר הרבה יותר חכם מאשר להכנס לשם ולירות על ימין ועל שמאל... ב. ירי טילים- למה נראה לך שהוא יפסיק? אם אתה הורג מבוקש אחד, בא אחר. אם תהרוג אותו, נחש מה... כל הכבוד... יהיה גם מי שיחליף אותו. אתה יודע, בעבודה הראשונה שהיתה לי הבוס שלי אמר "לכל אדם יש תחליף", אבל לא משנה.. כדי לנטרל את כולם האפשרות היחידה שיש לך היא רצח עם ואם כך, אז איך אתה יכול להגיד שהנאצים טועים? (ובשביל רועי זו בשום פנים ואופן לא השוואה כי במצב הנוכחי אנחנו לא מתנהגים בצורה נאצית אבל אם נרצח את כל הפאלשתינאים אני אשוה את צה"ל לגסטאפו בריש גלה. אבל הסיכוים שזה יקרה הם קטנים יש לי עדין טיפה אמונה ב"פקודה בלתי חוקית בעליל"...) ואפרופו פקודה בלתי חוקית בעליל לכל קוראי "מוות לערבים" שאני מקווה שאין פה הרבה מהם, מה הרעיון? זה לא שצה"ל הולך לעשות את זה, מהסיבה הפשוטה שזה לא חוקי במיוחד... וחוץ מזה זה מאוד לא פרקטי. אז אם יש לכם הצעה אמיתית אני אשמח לשמוע אותכם צועקים אותה (או יותר נכון לא תהיה לי התנגדות) סליחה על הסרקסטיות אני לא יכולה לשלוט בזה

Magnum03

New member
גם להם מתים אנשים

וגם לי מתה ידידה (טל ז"ל) , והדבר הראשון ששאלתי את עצמי הוא למה, למה בנאדם לוקח פצצה ומפוצץ אוטובוס מלא ילדים. אני חושב שהתשובה היא שהם עושים את זה מתוך ייאוש ובעיקר נקמה , כמו שחצי מהיהודים אומרים מוות לערבים , הם אומרים מוות ליהודים , רק שביניהם יש אנשים מספיק חיות כדי באמת לבצע "מוות ליהודים". כל פעם מישהו נוקם , ואז מישהו בחזרה , מישהו צריך להפסיק את מעגל הקסמים הזה... ואני לא הייתי סומך עליהם. מתי יגיע היום שנוכל להתייחס אליהם כמדינה (ואל צבא , ולא מליציות) , ולא כאל פליטים מסכנים (בעיניי העולם לפחות) ?

Boscorelli

New member
כן...

ניסיתי לדבר עם פצפיסטי ומרוב זיבולי שכל ותמימות אידיוטית אחרי 5 דקות הלכתי... הם חיות ולא רק כלפינו... הם אונסים את נשותיהם גונבים אחד מהשני רוצחים שחיטויות שוחד מה לא?! הנשיא שלהם נוהג במכונית ישראלית גנובה! בחיים שלי אני לא יתייחס אליהם כאל בני אדם, לא לאותם אלה שרצחו אתמול תלמידים ולא לאותם אלה שרצחו ילדים וילדות תינוקים ותינוקות

Magnum03

New member
מה אתה מכליל?

גם אצלנו אונסים\רוצחים\גונבים ולוקחים שוחד. הנשיא שלהם דפוק , זה לא אשמתם. יש לו 300 מיליון דולר שהוא שומר לעצמו במקום לתת לאנשיו. לא כולם רצחו אתמול תלמידים , למרות שיותר מאחד מעורב בזה . כמה מבין הפלסטינאים אתה חושב שהיו מעורבים?

Boscorelli

New member
86&

והשאר אלה הן האמהות שלא היה להן כוח אז הן שלחו את הבנים שלהן... טוב עזוב אין טעם לוויכוח פוליטי זה לא המקום אתה בדעה שלך ואני בשלי

למעלה