אנשים!!

אושרה1

New member
אנשים!!

בס"ד אחרי שבוע שבו הייתי חולה וכמעט לא רשמתי כלום החלטתי לברר משהו! למה קוראים לכם בכינוי שלכם? אני בטוחה שכבר עשו לכם את זה כבר מליאןןן פעמים אבל בשבילי עוד פעם אחת?? אז אני אושרה כי קוראים לי אושרה(לא מקורי אני יודעת) ו-1 בגלל שאןשרה היה תפוס! ואני מנסה לגלות מי תפסה לי את השם ועדיין לא מצאתי אותה בכל אופן פליזז תגיבו ותשרשרו אושרה

שאלה יפה

האמת שכולם חושבים שזה על שם אחד הדיסקים של faith no more (שבכלל לא ידעתי שיש להם דיסק שקוראים לו ככה עד שחצי מהעולם שאל אותי אם משם הכינוי). אנג'לדאסט זה בכלל שם של סם, שלמדתי עליו בשיעור ביולוגיה (שלא יגידו שלא הקשבתי בשיעורים
) אז סתם אהבתי את השם והחלטתי לאמץ אותו ככינוי.

CosmikDebris

New member
וז בגלל שפיית' נו מור שולטים

אחחח דיסק פשוט משובח. פאטון גיבורי.

Flying Camel

New member
למה Flying Camel ?? כי...

אחד הדברים האהובים עלי בחיים האלה זה בעלי חיים!! גמל זו חיה מאד יפה לפי דעתי, והעסק של המעופף? זה סיפור אחר לגמרי... אוקיי, אני וחבר שלי ישבנו ליד מדורה בארץ שנה שעברה, ושתינו ועישנו קצת אז סיפרתי שכשאני יהיה גדול אני רוצה לטייל במדבר גדול על גמל, ואז הוא אמר לי שהוא רוצא לעוף כמו ציפור, ואז אמרתי לו פשש... תאר לך גמל מעופף?? ומשם אני עם חלום ליראות גמל מעופף!! אין לי ציפיות או משהו שלא תחשבו שאני משוגע עד כדי כך!! אבל אני מתכנן על קעקוע קטן בישבן של גמל חמוד עם כנפיים!! אה אה וגם קעקוע של החיפושית דורלי!

מי טו

וואו שנים אל היייייתייייי כאןןןןןן כי המחשב הדפוק שלי לא ניכנס לי לאף פורום בקושי...ועל המחשב של אחי..איי הוא היה הורג אותי אם רק היתי נוגעת במקש אחד. אמממ למה פרה שרוטה? א. אני פרה...כאילו..בגלגול הקודם,וגם עכשיו...(אני חשובתש אני שמנה..) ב. אני אוהבת פרות. ג. אני אוהבת את הנקודות. למה שרוטה? א. כי אני שרוטה... ב. כי יש לי בובה של הפרה המשוגעת...חח מאגניב. ג. כי אני מג'נונהההה נהנה הנהנהנ!!! תחברו אליי לאיסססס אנשים1!! 169806211 לא ביו אולללל

keren14

New member
תורי....

גם אני לא רשמתי פוווול זמן..... אבל הצצתי פה כל הזמן... אוקיי אז ככה- הניק שלי הוא- keren14 והשם שלי (איזה מקורי..) קרן
ו14 כי אני בת 14 (וחצי...) כל כל שנה אני אשנה
....

sivani

New member
חחח טוב אז הסיפור שלי...

הניק שלי הולך איתי נאמנה כבר 4 שנים,והוא בא בעקבות האקס שלי. זהו,לא חושפת סיבות ממשיות לכינוי.

FriendlyFriend

New member
אוקיי..

זה ניק משנה שעברה, בשנה שעברה קראתי ספר מממששששש טוב והיה שם כינוי לאיזו מישהי "FriendlyFriend" בגלל שהיא עזרה לחיות והצילה אותם ממוות, והיה כלב אחד שהיא ממש נקשרה אליו והיה כתוב על הקולר "FriendlyFriend" אז ככה היא קיבלה את הניק, וגם ככה אני

eb182

New member
אמממ

עד לפני איזה חצי שנה מאוד אהבתי את בלינק 182 אז מזה ה-b182 וה-e זאת האות הראשונה בשם שלי

Doctor Evil

New member
ככה

Doctor- כי יש לי דוקטורט באינבריטת בן גוריון. ו-Evil, כי אני רשע (כמו קים)... סתם סתם.. פשוט אהבתי את אוסטין פאוורס. סרט גדול!

justnoa

New member
אמממ...

אין ממש סיפור מאחורי השם הזה... פשוט נועה היה תפוס גם באנגלית וגם בעברית ולא ממש רציתי להיות "נועה האחת" "נועה היחידה" "נועה המקורית" "נועה מהצ'ט" בעעה... אז אני just noa

אושרה1

New member
כן אני די מבינה אותך אושרה1

בס"ד זה די נמאס אבל אושרה היה תפוס! איפה לכל הרוחות יש עוד אושרה? סבבה תמשיכו לשרשר אושרה

אושרה1

New member
אז אם את לא מכירה מה את

בס"ד אומרת שזה לא מקורי למורה שלך קראו אושרה?????? אני מכירה את חברה של אמא שלי והמנקה של בית ספר ביסודי(כמה צחקו עלי בגלל זה) אושרה

אושרה1

New member
כן אני די מבינה אותך אושרה1

בס"ד זה די נמאס אבל אושרה היה תפוס! איפה לכל הרוחות יש עוד אושרה? סבבה תמשיכו לשרשר אושרה

למעלה