אנשים!!

מה זתומרת למה ? כי אני אוהב את זה .

סתם .. אני לא מתחפש. זה דפוק לדעתי. ויש פה יותר מידי הודעות כאלה ``למה אתם מתחפשים``

Levinzone

New member
אנשים!!

אני מתרגשת מדי בשביל לכתוב כמו שצריך עד לפני דקה הייתי מבואסת אבל כנסו לפה!!!! יוווווווו תכנסו אני מבטיחה לכם שתקפצו!!!

רואים שאין לך בגרויות בסוף השנה

במקרה יש אנשים שמסיים ללמוד השנה (בראשון למאי) והם צריכים ללמוד, וכל שעה חשובה. במיוחד במקצועות שצריך ללמוד אליהם כמה ספרים שלמים (משאבי אנוש למשל)

Levinzone

New member
דווקא יש לי....

יש לי 5 בגרויות...ולא אכפת לי..אני לא מבוגלת ללמוד יותר!! פשוט לאאאאאא ואמור להיות לי ביום רביעי מבחן בפסקל שאני כמעט בטוח נכשלת בו (הפסקתי ללמוד פסקל אחרי for ), ואם יש שביתה אז אין מבחן..וגם אם אין שביתה אין מבחן אל תתנשא!!!:)) -יעל-

לי יש בסביבות 7

וגם לי נמאס ללמוד. אבל מה לעשות.. ומחשבים הפסקתי ללמוד עוד בהתחלה זה משעמם ללמוד תיכנות.

בסופו של דבר אתה לומד מספרים

וממחברות .. אז מה זה משנה .. אם כבר אז מתמטיקה בסדר ... ומקצועות של המגמה .. אבל מקצועות כמו תנ``ך הסטוריה ספרות וכאלה .. אתה לומד מסיכומים. אז אפשר לסתדר טוב מאוד בלי בי``ס

סופרמן18

New member
איזה תגובה של מורה...

בבית ספר אתה מבלה בדרך כלל בסביבות 6 שעות (לא כולל הזמן שלוקח לך להתכונן לבית ספר להגיע לשם ולחזור) אם תלמד בבית את אותם שש שעות אתה לא חושב שהתמורה תהיה יותר טובה? חוץ מזה בבית ספר מכל שעה של לימודים אתה לומד במקרה הטוב חצי שעה(הפסקות הפרעות איחורים וכו`) אז אם אתה כזה חרשן כל שביתה רק עושה לך טוב כי נשאר לך יותר זמן ללמוד... וחוץ מזה במילא משלימים שעות בפסח... ערן שסיים בית ספר

ויקי.ש.

New member
הלוואי!!

לי יש 10 בגרויות השנה(לא מגזימה...) ואני אצא מגדרי משמחה אם תהיה שביתה(הגזמתי בתיאור...)ושתמשך לפחות עד יום שיש (כולל)... ומה שהכי מגוחך זה שמילא אין לי לימודים מחר...עד שפעם ב... אין לי לימודים יש שביתה...

Levinzone

New member
מה זה קשור להודעה שלי?

הממ יש פה פאק קטנטן:) בכל אופן אני לא יכולה להתאפק: הלימודים בבתי הספר העל יסודיים - יושבתו מיום רביעי כותרת מוואלה!! יוו אני כל כך שמחה..אוי לכם אם אתם מבאסים אותי!! תחשבו חיובי מסטולה משמחה -יעל-

פחחח

זאת התגובה שהגבתי להודעה שמחקו ... מוזר .. תראי באיזה שעה כתבת את ההודעה .. ובאיזה שעה הגבתי .. :) הגבתי שעה לפני שכתבת את ההודעה ..

למעלה