אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!

Runaway Train

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!

לא זה לא מישהי חדשה.... זו אני לייפ סאקס אבל נמאס לי מהכינוי הזה....אז הפכתי לכינוי הנ"ל דיי עצוב לא לראות את לייפ סאקס לא מודגש יותר...:((((( רק שתדעו שלא עזבתי לשומקום ואני עדיין פה נעמה...

Runaway Train

New member
מה לא יפה?להחליף בחזרה?

אהבתי את זה דווקא אתם לא מכירים את השיר???? אם אתם לא מכירים דיי חובה להוריד~!!!!!! שיר ממש ממש יפה והסולן מזכיר את נירוונה רק חבל שהם להקה של להיט אחד הקליפ מדהים ועצוב מאוד תורידו את הקליפ...:(

November Rainִ

New member
_____../images/Emo36.gif

LOL מי אמר שתחליפי? אמרתי שאת מחליפה כינויים משיעמום (זה מה שאני עושה בדרך כלל) דווקא הכינוי הזה יותר יפה כי בכינוי הקודם זה נראה כאילו שאת טיפשה שלא יודעת אנגלית
יכול לרשום את השם של הלהקה את יודעת...

Stillwater

New member
להקה של שיר אחד? לא נראה לי!

הזמר שעומד מאחורי השיר הזה הוא טום פייטי, ואת השיר הזה הוא מבצע עם "הראטברייקרס" (זה אלבום) והוא ממש לא זמר של להיט אחד! יש לו למעלה מ-10 אלבומים! וזה, סתם לידע כללי...

Runaway Train

New member
באמת!? *סוגדת*

כנראה שהאנשים ששאלתי אותם ... בוא נגיד שהיה להם חסר מה שלך יש כרגע...:) תודה רבה. לא ידעתי שזה ככה פשוט לא ממש זהיתי והרבה לא זיהו אותו או את השיר או בכלל את שם הלהקה... תודה רבה בכל אופן!!!! וואי כמה שאני מרגישה מטומטמת ברגע זה

Runaway Train

New member
אני חושבת שיש לך טעות....

לזמר שמבצע את השיר (סולן של הלהקה) קוראים בכלל דייב...(?!) ושאמרת שהוא מבצע את השיר עם "הראטברייקרס" ואז אמרת שזה אלבום.. איבדתי אותך בנקודה הזו

nnnnnnnnn

New member
לא!!!../images/Emo46.gif

את מתבלבלת ביני לבינה. חוץ מי זה אני לא מאמינה אחרי שנפרדנו והחלטנו שאת תיקחי את השני ילדים והכלב ואני אקח את החוט מאריך (הגשש החיור..) אני הייתי בדיכאון ואת כבר מצאת אהבה חדשה
מה את לא חושבת עלי יותר??

למעלה