אנשים !!!!!

השרוף 15

New member
אנשים !!!!!

אני חייב שתעזרו לי עם חברה שלי , היא לא מסכימה שאני ידבר איתה אפילו !!! אני לא מבין מה עשיתי , לא עשיתי כלום !!!!! דוקא שיצאנו היה לנו כל כך טוב , וליויתי אותה הביתה , ובסוף התנשקנו נשיקה ארוכה כזאת !!! והיה ממש כיף !!!!! ומאז אני לא מצליח לתפוס אותה !!!! אני מנסה לטלפן אליה , והיא לא עונה לי !!! כבר מילאתי לה את כל המזכירה באיזה מליון הודעות !!!!! ואין לי מושג מה עוד לעשות !!! שלחתי לה פרחים , והיא עדיין לא עונה לי !!!! באתי אליה הביתה , בערב , והיא `` לא היתה בבית `` ( כן בטח !! ) ... והקטע זה שאין לי מושג למה היא כועסת עליי !!! אני כל כך אוהב אותה !!! ואני לא יכול לתאר את החיים שלי בלעדיה !!! מאז שהיא לא עונה לי , אני בדיכאון , אני שומע שירי דיכאון כל הזמן , ואני מסתגר בחדר שלי !!! ועד שניסיתי לצאת לחוף הים , לטייל על החוף , להוציא לי אותה מהראש , אז זה לא עזר !!!!! אני חייב עזרה !!!! בבקשה ... השרוף המדוכא !!!

לשרוף יקירי!

הלוואי הייתי יכולה לעזור לך , אני חושבת שאם היא פתאום מתעלמת ממך ולא מוכנה לומר לך אפילו למה היא מטומטמת , ני מצטערת שאני מדברת עליה ככה כי הבנתי שאתה מאוד אוהב אותה אבל לא שווה לך לבזבז את האהבה שלך על מישהי כזאת , יכול להיות שהיא רק נבהלה מכל הקטע שליווית אותה הביתה וכל השאר ולכן היא מנסה להתרחק אולי זה מביך אותה ..... אבל אני בתור מציעה לך אישית , אל תנדנד לה כי אם תבוא אליה ותתקשר אליה כל הזמן היא תתחיל להיגעל ממך , מנסיון , אני יודעת שמישהו פעם עשה לי ככה ומאוד מאוד נגעלתי ממנו .... אני חושבת שאתה צריך לתת לה קצת זמן להרגע ויכול להיות שאחרי זה היא תבוא אליך ותחזור להיות כרגיל והכל , ואם לא אז באמת הפסד שלה אם היא מוותרת על מישהו שאוהב אותה כל כך , ואם היא מוותרת היא מטומטמת על רמה! מצטערת , אני יודעת שהדברים שאמרתי הם דפוקים אבל חשוב שהם יאמרו , בכל אופן , מקווה שהיא עוד תבוא אליך על ארבע ואם לא כמו שאמרתי היא מאוד מטומטמת אז בכל אופן , תתעודד קצת , ותחשוב ככה : אם היא מתעלמת ממני היא לא שווה את האהבה שלי וזה ישפר לך ת`הרגשה....

פיצפונת

New member
ניסית אולי את הרעיון הבא:

טוף, אז אולי אמרת עליה משהו רע? או שסיפרת לחברים שלך על הנשיקה השאת או משהו שעיצבן אותה...מאיפה אתה יודע?? בכל מקרה...כמה זמן אתם ביחד? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי היא משחקת משחקים...?? בכל מיקרה אם כל מה שרשמתי עד עכשיו הוא לא בכיוון של המצב, כי אני באמת לא יודעת מספיק כדי לעזור, אז תשאל את החברות שלה..את את הידיד הכי טוב שלה...אולי זה יעזור.. יאללה ביי, פיצפונת ממודיעין

Hell is beige

New member
תשמע...

יכול להיות שהיא מרגישה שהכל הולך מהר מידי בשבילה, אולי היא מרגישה שמשהו נגמר ביניכם... תנסה לתפוס אותה... אבל לא לסליחה ונשיקה אלא לשיחה אמיתית, אולי זה הגיע לסופו...

איזה בובלה, הלוואי עלי חבר כמוך.

כל ההתאמצות הזו, למה? אל תתעקש, זה מה שמרחיק אותה ממך, ייתכן מאד. יש פטנט סיני כזה עם גומי כזה שמחבר בין שני קצות האצבעות. אם מתעקשים שזה ירד, ובכח, זה אף פעם לא ירד. אם פשוט מניחים לזה, ובעדינות נותנים לזה לרדת, זה יורד. ראיתי את זה ברן וסטימפי נראה לי, אבל אני רצינית. אתה אוהב אותה? תן לה את הזמן שלה, אל תציק. she`ll be coming back asking for more. באמת. מיכל

kirk hammet

New member
אוף למה להזכיר את רן וסטימפי

אני גם ככה מתגעגע לסדרה הגאונית הזאת - לדעתי האנימציה הכי מתוחכמת אי פעם ! וכל שאר יכולות ללכת ל______ (אני לא רוצה ללכלך את הפה פה) ... וזה לא מספיק השירים שיש לי בMP3 , צריך לראות בעיינים , וקשה לי בלי זה ! מי שיש לו הקלטות אולי , אשמח לקבל (כמובן תמורת תשלום סמלי , שום דבר בעולם לא בחינם) ואגב זה נכון ?!

rastotman

New member
אני זוכרת את ה פרק הזה!

זה היה הפרק עם הנולה פארק המיתעלל באנשים מיסכנים שבסך הכל באו להנות, ורן קיבל את זה פרס ולא הצליח להוריד את זה עד העיגול השחור. ונידמה לי שסטימפי גם קיבל את זה בסיריאל שלו פעם, בזה אני לא בטוחה. מה שאני כן בטוחה בו זה שאם אני אראה אחד כזה במציאות, אני ישר אקנה [אתם שמים לב כותבת עם א ולא עם י? בכל מיקרה, תנסו גם]- כמו שאתמול קניתי את הגלו- גאן המדהים שהיתאהבתי בו כשג`יין [דריה] שיחקה בו באמ טי וי, ואח``כ בערוץ שלוש כבר ממש רציתי אחד, ואפילו שקלתי להיתפשר על המכשיר שמהדק דברים עם חוט פלסטיק עבה, אבל למה להיתפשר? יש גלו גאן בשלושים שקל עם דבק, ואם בודקים מאחורה אז אפשר גם לחבר אותו לחשמל מה שבכלל מגניב- איזה אושר!

*may*

New member
כנראה ש..

אולי היא מרגישה שהכל הולך מהר מידי בשבילה . אל תלחץ עליה, תנסה להבין אותה ותן לה קצת זמן... ההודעות במזכירה לא ממש יעזרו, מה שיעזור כאן אולי זה שתדבר איתה פנים אל פנים וגם אז - אל תלחץ עליה, רק תגיד לה מה אתה חושב ומה אתה ציפית ותבקש שתחשוב על זה. אני כמעט בטוחה שאם תתן לה קצת זמן היא תחזור אליך. אם תלחיץ אותה היא יכולה להיעלם ..

למעלה