אנשים...!

General Zod

New member
אכן חברות אמיצה

אני חבר טוב של חגי אבל יש בנינו חילוקי דעות, כמו בין כל אנשים נורמלים. וזה שאני כותב דברים שנוגדים לדעותיו זה לא אומר שאני פחות חבר שלו ופחות תומך בו, זה אומר שיש לנו דעות שונות. ובנוגע לשאלתך, אני חושב שאת יודעת למה הוא התכוון ולאיזה כיוון הוא רוצה שההודעה שלו תמשיך.

maayanot

New member
אממממ....

אני מקווה שאתה יודע שזה היה בצחוק ולא דרש כזו תשובה מפורטת... האם אתה רומז שחגי רוצה שנבנה לו כאן מקדש ונפאר את שמו בפורום??

General Zod

New member
ממש לא!

חגי הוא בן-אדם חכם מאוד ומחפש גירויים אינטלקטואלים כל הזמן. הבעיה היא שזה יוצא לפעול בצורת וויכוחים שלפעמים נגררים למריבות. אני מכיר אותו טוב מאוד ותאמיני לי שהוא לא מחפש מלוכה בפורום הזה, למרות שלא יפריע לו אם הוא יקבל אותה

maayanot

New member
יהודה....

האם אתה אומר כאלה דברים חביבים על חברך חגי רק בגלל שאתה יודע שהוא יקרא את זה...?? ועוד שאלה- הוא רצה לפתוח מריבה/וויכוח בנוגע לירפ"א וטייס?

General Zod

New member
תשובות

התשובה לשאלה הראשונה: ממש לא. חגי יודע שכל מה שאני חושב עליו אני אומר לו פנים מול פנים. אני דווקא חשבתי שהוא יתעצבן ממה שאמרתי, אבל כנראה שהוא עוד לא קרא את מה שכתבתי. תשובה לשאלה השניה: שוב, ממש לא. את בכלל לא בכיוון.

שלום...

חזרתי אחרי שהייתי יומיים בירושלים ועסקתי בזכויות בע"ח. יהודה אני אוהב אותך. לא רציתי לריב על ירפא או טייס או כלום...פשוט מישהי כתבה דברים לא נכונים אז תיקנתי אותה. לילה טוב

רגע...חגי! אל תגיב עדיין!

תו לי להגיב במקומך... "גם אני אוהב אותי
"
(תודה שזה מה שרצית להגיד...)

faith2

New member
חגי!

זכית בכמה נקודות ממני! נסעת ללחום למען זכויות בעלי החיים?...אולי תפרט לנו???..... *כמה שאני אוהבת אנשים שפועלים למען בעליי החיים*

כן

ביום שישי היה מפגש באנונימוס בירושליים לחגיגת פתיחת המרכז בבירה. ביום שישי היתה תהלוכה נגד פיטום אווזים בעיר.

למעלה