אנשים...!

maayanot

New member
אנשים...!

אני שמחה ומאושרת... קיבלתי היום זימונים לבדיקות רפואיות של חיל האוויר (ירפ"א) וזה אומר שאני חצי רגל בתפקיד פקחית טיסה...! הם אפילו התקשרו אליי לבית... איך אני מרגישה חשובה

ירפא ירפא...

אני מכיר את המקום כמו את כף ידי... הייתי שם הרבה... כשהתמיינתי לטייס.... בסוף עברתי את כל המבדקים ...וזרקו אותי על רפואי...אחרי שבאתי איזה מיליון פעם לבדיקות עיניים... לא נורא...

maayanot

New member
לא נורא....

איפה נפלת..? במבחנים הפסיכוטכנים או בקבוצות הדינמיקה?

maayanot

New member
אבל את המיונים

עושים לחובלים, ומי שלא עובר לחובלים (סטילים) מגיע לדבורים או לצוללות.. לכן שאלתי מה לא הלך לו כ"כ מוצלח.. (אם תשים לב הוא השתמש בביטוי "נפילה גסה"..)

אני אומר

לך שעברתי את כל המיונים לטייס אז נראה לך שאני לא יכול ללכת לחובלים? לחובלים לא רציתי ללכת בגלל שאני לא רוצה קבע(גם לטייס לא רציתי ,דרך אגב, אבל המיונים היו חובה). אני חושב שקצת התבלבלת מכל המיונים: מיונים לחובלים זה דבר אחד - מי שטוב הולך לחובלים מי שפחות לצוללות ויש כאלה שלא מקבלים כלום. מיונים לסטילים\דבורים זה דבר נפרד מחובלים...אבל סטילים ודבורים מתמיינים ביחד. עד כאן

maayanot

New member
אוקייי....

טעות שלי.. אבל אתה לא חייב להתיחס בגישה תוקפנית. ולא הבנתי ממה שאמרת שעברת טיס, אבל אני כל הכבוד לך על זה..

maayanot

New member
ואני מוסיפה ושואלת

אם עשית את הגיבוש או שעשית רק ירפ"א א´ וב´?

לא כבוד ולא נעליים...

סתם עוד מבחנים, לא קשים במיוחד. ולא עשיתי את הגיבוש בגלל שישר אחרי ירפא ב' יש מבדקים רפואיים, שבהם מצאו שהראיה שלי בעין שמאל היא לא 6\6. לא הפסד גדול. כל העיניין הזה של הערצת הצבא הוא לפי דעתי לא לעניין. צבא זה דבר רע, לוקחים אותך מהבית, נותנים לך נשק ואתה הולך להרוג אנשים. עושים צבא כי צריך, לא כי רוצים. ואם נשמעתי תוקפני אני מצטער, לא התכוונתי. 1

General Zod

New member
ברור שהתכוונת../images/Emo70.gif

אתה יודע בדיוק מה אתה אומר ולמה את מתכוון.

maayanot

New member
וואו.... איזה חברות אמיצה מוצגת כאן

אם ככה, יהודה, ספר לנו למה הוא נשמע תוקפני ולמה הוא התכוון....?

למעלה