אנשים....

ה מ ש י ח

New member
אנשים....

אתמול היו הבחירות לפרלמנט ונייתי מועמדת והיו לי סיכויים די טובים להבחר..וזה משהו שנורא רציתי.. אבל לא.. בהפרש של 5 קולות........ אוף........... טוב, הבחירות הבאות בעוד 3 חודשים וגם שנה הבאה. סתם משהו שקרה לי ורציתי לשתף אתכם ובזה אני פותחת שירשור "דברים מעצבנים שקרו לי השבוע".

Weird Eyal

New member
פרלמנט זה סיגריות!../images/Emo8.gif

יש את זה ברגיל,לייט,סופר לייט,ארוך

בל בל

New member
סגריות אני יודעת אבל אני לא חושבת

שהיא התכוונה אליהן :)

ה מ ש י ח

New member
הרשות המחוקקת של הביה"ס.

יו"ר הפרלמנט הוא בעצם המנהל של הביה"ס. זה שאחראי על כל ההחלטות בביה"ס לגבי הכול, אם זה להשעות מישהו, תקציב, הצעת חוק וכו´. הכול מן הסתם מתבצע באופן דמוקרטי לחלוטין. למשל אתמול העברנו הצעה שהיום לא חובה להגיע לביה"ס בגלל הסילבסטר- רוב המורים התנגדו אבל בגלל שמן הסתם יש יותר תלמידים ההצעה עברה.

בל בל

New member
יא!!!!!!! איזה כיף אני גם רוצה ככה!

למרות שלמען האמת זה לא כל כך היה משנה לי הרבה כי אני לא הרבה נמצאת שם אבל בכל זאת נשמע ממש מגניב! כיף לך!

shahf

New member
זה איזה משהו מסובך של בתי ספר

דמוקרטיים

Weird Eyal

New member
מעניין.......

אז אתם יכולים לעשות הצבעה גם על שלא יהיו יעורי בית או שיתנו לכם יום בשבוע שמותר לכם להבריז לפי בחירה לא?

ה מ ש י ח

New member
חחחחחחחחחח איילי, חמוד,,,,,

כבר אין שיעורי בית.. ויש אנשים שיש להם יום עבודה קבוע שהם לא באים לביה"ס קבוע ביום רביעי למשל ואנשים מעמק הירדן לא באים ביום שישי.. ובכלל יש חוקי נוכחות מגניבים אבל צריך לשמור עליהם.

Weird Eyal

New member
וואללה איפה שאני למדתי

אם מישהו היה מבריז היו אומרים לו תודה היו משלמים 6 שקל (עכשיו זה 8 או 10) על כל יום שאת באה לבית ספר היה מותר לעשן בבית ספר חופשי היינו מתחילים את היום עם 25 תלמידים בכיתה ומסיימים עם 5 עמל קריית חיים רולזזזזזזזזז

shahf

New member
הי הי הי

אנחנו לא באים ביום שישי בגלל שאין לנו הסעה! אם הייתה הייתי בא! מה עדיף לישון בבית או להיות איתך בביה"ס?!(לישון)

בל בל

New member
ואיפה שאני לומדת כל כך כיף!

אנחנו מתחילים כל יום בשעה 7 וחצי ומסיימים או בשתיים וחצי או בארבע (אמורים לסיים, אבל אני לא מחזיקה עד אז), אם לא מגיעים לשיעור אז זה יורד לך מהעשר אחוז ברגע שעברת את העשר אחוז ירדו לך עשר נקודות אם עברת יותר אז הפלא ופלא ירדו לך עשרים נקודות ואם בכלל לא הגעת אז ציונך יהיה 10 כי המחשב מסרב לתת פחות. שיעור בית - יש עבודות- יש מבחנים- יש דמוקרטיה
-כמובן שאין. מורים אהובים ומתחשבים- ברור שיש כולם, לא! בקיצור אחלה ביה"ס מתה עליו, אין עליו הוא הגדול מכולם!

בל בל

New member
יש לי בסך הכל עוד חודשיים ללמוד

אין טעם לעזוב עכשיו, מה גם שאין מצב שאני עוזבת את חיפה עכשיו!

למעלה