אנשים!!!!!!!!!

GlitterKitten

New member
אנשים!!!!!!!!!

תרשמו לי בבקשה את השמות של השירים של בלו בדיסק החדש לפי הסדר...תודה מראש

Sababush

New member
ירדן

אין לי כח לכתוב עכשיו בטח דני תכתוב אבל כשאת כאן עדיף שתורידי את החלק ההוא מהחתימה שלך שמפריע לי בעין :-|

Dani Ryan

New member
חחח...

כן אני נדיבה וחמודה......חחחח הנה לך: one love riders flexin Sorry seems to be the hardest word she told me right here waiting u make me wanna ain´t got you supersexual Dont treat me like a fool get down Privacy Without you Invitation Like a Friend

GlitterKitten

New member
תודה דנייייי

מואהההה והנה לירון...שינית את החתימה....עכשיו אני נייטרלית

chicolico

New member
THERE U GO....

1. One Love 2. Riders 3. Flexin´ 4. Sorry Seems To Be the Hardest Word 5. She Told Me 6. Right Here Waiting 7. U Make Me Wanna 8. Ain´t Got You 9. Supersexual 10. Don´t Treat Me Like A Fool 11. Get Down 12. Privacy 13. Without You 14. Invitation 15. Like A Friend

chicolico

New member
כןץץץ אני יודע...

אולי כי מישהי ברחה לי בלי לומר למה...
את יודעת כמה שאני דאגתי לך? הלב שלי קפץ!!! (לקרוא במבטא פולני...)

chicolico

New member
מה?

בסה"כ לא רציתי להיות קרצייה... כי עזבת בכזאת פתאומיות ואמרת שאת צריכה קצת הפסקה מהפורום וחשבתי שאת בטח צריכה לטפל בעניינים אישיים ולא רציתי להטריד אותך... באמת... ככה לפחות אני חשבתי על כל העניין... ואח"כ כשמישהו העלה פה בשירשור את זה שלא יודעים לאן נעלמת אז רשמתי שגם אני דואג לך...

chicolico

New member
הקפצה!!!

סורי. פשוט חשוב לי שלירון תראה את זה... (לא את התמונה - את ההודעה הקודמת...)

Sababush

New member
לא יודעת

זה דווקא היה לי הרבה יותר נחמד כשאנשים התעניינו וזה גרם לי הרגיש שאתה לא סובל אותי כשלא דיברתי איתי ובכלל אתה אף פעם לא מדבר איתי בעצם בMSN או שומדבר... וואי, זה נורא להודעה פרטית, לא לפורום

chicolico

New member
מה? את רצינית?

אני מצטער אם זה מה שהרגשת אבל... ממש לא לזה התכוונתי... טוב, זה באמת להודעה פרטית... אני אחפש אותך במשך היום במסנג´ר...

למעלה