אנשים!!!

stas aka GhoSt

New member
אנשים!!!

מה יש מבחינת מסיבות לסילבסטר??? יש משהו בג´י ספוט או דינמו או קווינס משהו? דחוף... תודה!

EmGee

New member
יש מסיבה בסטודיו עם 3 רחבות

אחת מהן זה היפ הופ ואורי שוחט מתקלט שם. הכניסה זה 80 שקל במכירה מוקדמת

Psycho MC

New member
גם אני צריך!!! דחוווףףף!!!

אנשים בבקשה מי שיודע אז תגידו על כל המסיבות שיהיו!!! פליזזז

EmGee

New member
לא רציתי להרוס לניר את ההפתעה

יש בג´י מסיבה לכבוד ג´רועעעעעל בהנחיית אילן "סולג´רס" בבילון. כניסה מגיל 21

stas aka GhoSt

New member
לא רוצה להציק יותר מידי

אז אני יקפיץ את רק פעם אחת... פשוט שאני חייב לדעת תודה

Psycho MC

New member
איזה מסיבות יש לגיל 15???

EmGee

New member
מה שכתבתי על הג´י זה לגיל 15

רק לא למי שיש לו זין...

לא רוצה להרוס שמחות אבל...

סיליבסטר זה יום לכבוד איזה בישופ נאצי, שכל יום בתאריך הזה היו יוצאים לרחובות ורוצחים ומתעללים ביהודים... אני אישית לא חוגג ת´סיליבסטר (איזה כיף שיש חבר שהיומולדת שלו ב31.12...)

TakTik

New member
הםםםםםםם... לא!

זה טעות נפוצה לנוצרים יש הרבה (הרבה הרבה) קדושים לכול קדוש יש יום משלו בשנה (חוץ מיום אחד בשנה שמוקדש להרבה קדושים שלא תפסו לעצמם יום שלם aka ליל כול הקדושים) במקרה יצא שה31.12 יצא היום של הקדוש סלבסטר (קדוש בנצרות - אדם שמת בגלל דתו) אנחנו חוגגים את סוף השנה האזרחית ולא את יום הקדוש סלבסטר (שלא נועד לחגיגות) עם השנים אנשים בלבלו בין הימים וחגיגות סוף השנה האזרחים נהפכו (רק בשם) לחגיגות סילבסטר. הבנתה?

TakTik

New member
הםםםםםםם... לא!

זה טעות נפוצה לנוצרים יש הרבה (הרבה הרבה) קדושים לכול קדוש יש יום משלו בשנה (חוץ מיום אחד בשנה שמוקדש להרבה קדושים שלא תפסו לעצמם יום שלם aka ליל כול הקדושים) במקרה יצא שה31.12 יצא היום של הקדוש סלבסטר (קדוש בנצרות - אדם שמת בגלל דתו) אנחנו חוגגים את סוף השנה האזרחית ולא את יום הקדוש סלבסטר (שלא נועד לחגיגות) עם השנים אנשים בלבלו בין הימים וחגיגות סוף השנה האזרחים נהפכו (רק בשם) לחגיגות סילבסטר. הבנתה?

Itai S

New member
כן ויהודים טובלים מצות בדם של ילדים

הוא היה אנטישמי וזהו.

למעלה