אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מושג כמה ימים לא הייתי כאן, אבל תאלצו לסלוח לי, כי הייתי עמוסה בהכנות לכנס הארצי ה-23 של המועצה הציונית לנוער, כן כן, אני במועצה... אני חולה כבר כמה ימים, איבדתי את הקול היפיפה שלי, אני מנוזלת כמו לא יודעת מה, הגרון צועק הצילו, ונראה לי שאני עם חום... ניסיתי הבוקר לשיר עם מייקל את heal the world ויצא לי משהו בלתי מוגדר,אנשים לא מזהים אותי כבר בטלפון...אני רוצה את הקול שלי בחזרה! אנשים תעדכנו אותי, מה חדש, איתכם, עם מייקל,לא נכנסתי לאינטרנט כמעט שבוע ואני מרגישה מנותקת!

pulpula

New member
דפננהההה

מה המצב? מקווה שתרגישי ייותר טוב בקרוב וד"ש לאמא שלך
חח

~orit~

New member
חחח חמודה ../images/Emo13.gif

קודם כל - תרגישי טוב
דבר שני - סחטיין על זה שאת במועצה... דבר שלישי - אין כל כך משהו חדש על מייקל חוץ מה3 שירים הישנים חדשים שדלפו לאינטרנט... תסתכלי למטה שרונה ועודד שמו קישורים. ותאמת - לא הפסדת כלום. מאז המפגש הפורום היה די יבש.

אהלן אנשים!!!!!!

איך אני אוהבת להגיד את זה... תודה לכל האיחולים, אני חושבת שהם עזרו כי חוץ מקצת נזלת ופה ושם שיעולים, אני בסדר גמור חוץ מ.... קר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני באמת מרגישה כמו האייקון הזה, אח שלי השאיר את החלון פתוח כאן.... אני אחזור מחר עם החידות שהבטחתי, מאוד מקווה שיהיה לי זמן סופסוף... מישהו בכלל ירצה לנסות לפתור אותן?שאני אדע אם יש טעם להתאמץ? ודרך אגב החידות הן די קשות, חלקן לפחות, ולא הן לא קשורות למייקל, אלה חידות להפעלת המוח...אז ביי בינתיים...

rinatgor

New member
היי לך!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב.
גם אני אוהבת אותך.התגעגעתי אליךךךךךךךךךךך.

למעלה