-אנשים-

Hendrix5

New member
-אנשים-

בואו ב17.12 למקיף ז´ יש (גם שם) ערב להקות צעירות... יהיה טוב :)

טאלנה

New member
הכניסה בתשלום.. מפגרים...

זה כל כך מטומטם לגבות על אמנים צעירים תשלום... זה מיתריסטים שרוצים לעשות משהו "שונה" אבל לא מבינים שהם גם מעתיקים (כולם העתיקו ממקיף ח´) הם סתם הפכו את זה ליותר מדי מתלהב, עשו אודישנים, גובים כסף... מפגר לחלוטין.. אבל אני בטח אהיה שם..

Papito

New member
אולי תפסיקי לרדת עליהם??????

אין לך שום סיבה לרדת עליהם זוהי יוזמה מבורכת וכל הכבוד להם ואת סתם מתחילה לצחוק עליהם!!! מה קרה, העתיקו ממכם אז את מתחילה לגונן?? תתחילי להרגע!!! וכל הכבוד להם שהם עשו את זה יותר מדי "מתלהב", אני לא יודע מה איתך אבל לעשות אודישנים זה דבר מעולה אחרת היו נחסכות פדיחות מרובות וזה טוב לגבות כסף כדי להמשיך לממן יוזמות כאלה מבורכות ואת במקום זה בהודעה אחת באה ומזלזלת בהכל!!!

טאלנה

New member
כל מה שאני יודעת זה..

שזה עולה.. אני ממש לא יודעת כמה.. אני אברר היום או מחר, ואני כבר אגיד לכם...

twigy

New member
סחטיין על מקיף ז

חבל שהוא תקוע בסוף העולם ימינה ואגב זה רעיון טוב הקטע של התשלום, כי אני בטוח שזה תשלום סימלי מאוד ואם תחשבו על זה טוב תבינו שבעצם זה טוב בשביל מי שבא כי אני יודע שערסים לא יהיו מוכנים לשלם בשביל דבר כזה כי הם באים סתם כי משעמם להם בבית אבל בשביל מי שכאן בא כדי לשמוע מוזיקה ולפגוש חברים אז אני חושב ששווה לו לשלם כמה שקלים (אני מסתכל על זה כעל תשלום לצורך סינון ערסים).

Hendrix5

New member
לי אמרו 20 שקל

וחוצמזה באותו יום שוטי הנבואה בפורום וקורין אלאל בבראקה... אני הולכת לקורין ...:) ולכל מי שהולך תהנו ויום טוב..:)

טאלנה

New member
אז ככה...

הלהקות שיופיעו הן: אובליטירישן דיינג´ר, ונילה, BEER 7 השכנים של פלוסר, ואני לא זוכרת מי עוד... אבל יש עוד.. אנומליה, למה אתם לא מופיעים?!? הרי אמרתם שתופיעו לא? :) זה מתחיל בחמש וחצי ומסתיים באחת עשרה.. לדעתי זה מוקדם מדי... הכניסה עולה בין 15 ל20 שקל... לפי מה שהבנתי זה עולה כסף בגלל שהם הביאו ציוד ממש יקר, ואנשים שיפעילו את הציוד ממש יקרים.. לכו תדעו.. הם מרימים ארוע רציני מאוד, אולי טיפה יותר מדי כי זה בכל מקרה ארוע בית ספרי.. אבל בהצלחה להם... אני כנראה אלך..

זה ממלא אותי גאווה לדעת שכולם אשכרה

העתיקו מאיתנו {המקיף ח´תניקים}! זאת זריקת מרץ אדירה להתמיד במעשינו. כי רואים שהתחילה כאן מהפיכה קטנה.. ובנוגע לכסף..זאת באמת בושה למקיף ז´. אני אבקש פרוטקציות מטל המתופף של מה-שם ומגעלד......אני אכנס בחינם ואתם לא!

Superdror

New member
אויש, אני לא מבין מה בושה

בזה שהם לוקחים כסף ? אירוע כזה עולה כסף, הגברה עולה כסף, חשמל עולה כסף, לכלוך שאתם עושים דורש נקיון, דורש אנשים, דורש כוח, דורש אירגון. לא מגיע להם ה15/20 שקל האלו ? לדעתי זה מחיר סימלי. גם אצלנו ברברה מכרה קפה וכאלו ואמרה במיקרופון שהיא מקווה שתהיה היענות כי הם באמת זקוקים לכסף הזה כדי להמשיך ולקיים את בית הקפה.

טאלנה

New member
מממ...

כן, צודק, אבל אנחנו למשל, אירגנו את הארוע בלי לקבל אפילו שקל, לא על עוגות ולא על כלום, אבל זה בגלל שידענו לארגן, קיבלנו ספונסרים, הרבה אנשים הביאו ציוד פשוט, ציוד של ב"ס, לא הכל חייבים לעשות עם כסף, זה לא סוף העולם עם הם לא יקבלו תשלום על זה... ועם כל הכבוד לא מביאים לארוע של ב"ס מישהו רציני מסאונד וכאלו, זה סתם מיותר ומושקע יתר על המידה, אבל הם בטח ממש מתכננים ומשקיעים, אז בלי לזלזל, כל הכבוד להם שהם מרימים ארוע שכזה, היום ראיתי פלייר שלהם, הוא ממש יפה ומושקע... בהצלחה לכל מי שמופיע שם.. ועודד, למה אתה חושב שטל או מישהו שכזה יכניס אותך בחינם? זה בחיים לא יקרה...

Papito

New member
תגובתי

1. אנומליה לא מופיעה מכמה סיבות:
אירוע זה הולך להרוויח כסף על חשבונם של התלמידים כי עם כל הכנות הקהל שמשלם את הכסף לא בא לראות את הציוד המשוכלל שיעמוד במקום, אלא הוא בא לראות את הלהקות. מכאן שמקיף ז´ מרוויח כסף על חשבונם של האמנים.
הסיבה השניה, זה שהציעו לי ואני ברוב טיפשותי שכחתי להודיע על זה לשאר החבר´ה. 2.לדעתי שאר המקיפים לא צריכים לתת לשום מקיף קרדיט על שום דבר, כי אמנם מקיף ח´ התחיל עם זה, אבל אם זה היה נעצר רק במקיףח זה היה אגואיזם ואנוכיות טהורה, כי אמנות זה לא דבר שאפשר לשלוט עליו. אני רואה את זה ככה שמקיף ח´ פשוט העלה את הרעיון הבסיסי, התבנית, ומכאן כל מקיף עושה כאוות נפשו ומשפר ומוסיף כפי יכולתו הכלכלית. 3.הכסף. לדעתי בקשת כסף זה דבר לגיטימי לחלוטין כי להרים אירוע כזה לא בא מהשמיים אלא כרוך בהמון אחריות ומשאבים כלכליים, הרעיון של הכסף לדעתי הוא מוצדק 4. אי אפשר אף פעם לומר שהם לקחו את זה יותר מדי ברצינות כי אין דבר כזה יותר מדי ברצינות, זה הפנינג וככל שמשקיעים, ככה זה יהיה מקצועי יותר וככה זהיורגש ותונפק יותר הנאה

twigy

New member
נדמה לי שאתה סותר את עצמך

אתה טוען שאנומליה לא מופיעים שם כשהסיבה הראשונה היא שהאירוע הוא בתשלום, כלומר אתה מתנגד ללקיחת תשלום (שהרי אם זה היה בחינם ככל הנראה כן הייתם מופיעים שם). ובטענה 3 שלך אתה אומר שלדעתך זה לגיטימי לחלוטין לקחת כסף.

Hendrix5

New member
וגם

חלק מהאנשים מהלהקה אפילו אמרו שהם מופיעים במקיף ז´... איך שהם לא ידעו על זה?

Papito

New member
אני יודע על מה דיברתי

לגיטימי לקחת תשלום מבחינת הפקה אבל שישלמו למופיעים!!

למעלה