אנשים!!!

אנשים!!!

אני חייב עזרה למרות שאני לא מכיר אותכם כל כך טוב כלבי הנאמן העונה לשם BLADE אבד אתמול ועדין לא חזר אם מישהו רואה במקרה כלב מסוג לברדור {כלבי הנחייה של העיוורים} בלי קולר ועם דלקת קטנה בעין שמאל שיצור איתי קשר בבקשה ב[email protected] או ב165647192 מנהלים אל תמחקו לי את זה בבקשה זה חשוב

שכונה ט´

בוילות שמצד ימין לנאות לון ליד בית העלמין הישן איש אחד אמר לי עכשיו ששלושה ילדים פתחו לו את השער וברחו איתו לאיזה מקום אבל אני לא בטוח שהוא נמצא אצלם כי בלתי אפשרי לתפוס אותו הוא בלי קולר וגם אם הם תפסו אותו הם ישחררו אותו בקרוב כי זה הכלב הכי טרוריסט שחי בעולם הזה! השלושה בגילאים 14-16 בערך אחד נמוך אחד עם קוצים והם ערסוני צעצוע

maya420

New member
אני בשוק! איזה אנשים מגעילים!!!

בגלל זה תמיד נועלים את השער!!! וגם כדאי לשים שלט "זהירות כלב נושך מפחיד ומסוכן!" סתם ליתר ביטחון.

סליחה?!

השער היה נעול! וגם יש שלט על השער! אם אני אדע מי לקח את בלייד ממני לא יהיה לא טוב!

alter ego1

New member
וואו....כלב ממש ממש יפה.

אני מקווה שתמצא אותו... בהצלחה!

הסיכויים כבר קלושים ביותר

כנראה שכנופית הבדואים הכלבים המניאקים האלה שמסתובבת ברחבי העיר ודופקת כלבי לברדור לקחו אותו! אבל אני עוד אנקום אתם תראו בעתיד!

טוב אז ככה...

לדעתי אני יודע לשם מה גנבו אותו! אם תקראו את מעריב של היום בעמוד האחורי תראו שגונבים כלבים לשם מלחמות בפרקאים אצלנו בעיר בנווה נוי ובשכונה ד´ כל מי שיודע משהו על זה ואיפה זה מתחרש (זה אמור ליהיות בערב) שיגיד לי! אני חייב להחזיר את הכלב שלי ואני לא אפסיק לחפש עד שאני אדע מה קרה לו!

זה לא כזה פשוט!

יש עשרות פארקים בעיר וכל פעם זה בפארק אחר! הכלב שלי לא בנוי למלחמות כלבים זה לא מה שהגזע שלו נועד לעשות! אני לא יודע מה יעשו איתו אם איזה כלב ינצח אותו! אם מישהו יודע על זה משהו בבקשה שיגיד כי המשטרה האלמושית שלנו חושבת שזה בצחוק!

קומיקס

New member
ת´שמע אחי...

אני מבין כמה שאתה רוצה למצוא את הכלב והכל אבל אתה חייב להבין שלעבור בד´ ולעומד מול בדאוים ולבקש את הכלב יהייה סתם טעות כי הם יקחו אותך וייתנו לך מכות אם המשטרה לא עוזרת לך כפי שאתה אומר תארגן חברים ואל תבואו בשביל לריב תבואו בשביל לקחת את הכלב בצורה חכמה...

בעיה אחת!

אין לי מושג איפה זה יהיה! זה כל פעם בפארק אחר! וכל מה שנעשה ותאמין לי שיש לי הרבה חברים בדואים זה בדואים וקשה לשבור אותם מכות אני רק צריך מקום מדויק והלך עליהם!

Superdror

New member
תיקח את אבא שלך או חבר שלך או את

האוטו של אבא אם יש לך רשיון, שים 40 שקל דלק, תתחיל לעבור בפארקים בבאר שבע. אני מאמין שברגע שהכלב שלך שאתה כל כך אוהב יראה אותך, הוא ירוץ לאוטו ובזה נגמרה הפרשה, אל תחפש אחרים שיתחילו לחפש לך את הכלב שלך בפארקים, לא נראה לי שמישהו יעשה את זה בשבילך, תזיז את התחת שלך ותצא לחיפושים ואל תתייאש. דוד שלי מצא את הכלב שלו שנגנב בבאר שבע כעבור שבועיים משוטט לו במיתר, אל תתייאש. ושנית, אני לא חושב שבדואי יגנוב כלב כזה, בדואים לא אוהבים את הכלבי "חננה"(לא תוקפניים) האלו, הם מחפשים את הרוטווילרים וכאלו..... ואין צורך באלימות.. ואל תארגן כנופיה ואל תצא בחיפושים אחרי כלב עם 3 מכוניות מלאות בערסים.

בוא נראה!

א. אני בן 16 רשיון אין לי! ב. לא בקשתי שתשוטטו בפארקים רק בקשתי שאם אתם יודעים על מישהו שעושה את זה ואיפה אז תגידו! ג. עכשיו חזרתי משעה של חיפוש באוטו בכל ד´ ובכל נווה נוי וכלום! ד. מחר אני אחפש שוב! ה. מי שלקח לי את הכלב הולך לשלם על זה ובגדול! ו. תנסה ללכת עם כלב לברדור בנאות לון ובשכונות וילות אחרות בעיר ותראה שעשרות אנשים מתחילים לקרוא לכלב שלך בשמות של הכלבים שלקחו להם! ז. האנשים המפגרים האלה לא מבינים שהדבר האחרון שלברדור יעשה זה ילחם! ח. אני אמצא אותו בסוף אני בטוח! השאלה היא: חי או מת?

למעלה