אנשים!!!

RabidCat

New member
אנשים!!!

שלישי הבא יש לנו בבצפר יום זהירות בדרכים... סאב בא להופעי אצלינו!! ... נחמד.. עכשיו אמרו לי... אין מצב שאני לא עולה להופיעה גם!!.... המורה רצתה שאני יעשה לכיתה קטע ראפ.. אבל ליאור נרקיס היה אמור להופיע ולא רציתי.. עכשיו המצב קצת השתנה. :)

RabidCat

New member
תודה אחי....

עכשיו אני מתחיל להכין חומר... :) במקרה גם דברתי איתו שבוע לפני כמה ימים בשבת... אני עובד פשוט בחנות נעליים.. והוא קפץ לקנות לאח שלו נעליים... אז דברתי איתו איזה חצי שעה פלוס / מינוס...

RabidCat

New member
בכייף אחי... ..

אני אנסה לסדר עם הסואונד מאן שתהייה הקלטה.. :)

RabidCat

New member
אגב...

אני מנתניה... ולומד בבצפר שרת.... לגרים בסביבה מוזמנים לקפוץ לביקור.. יום שלישי הבא.. 26/11 ...

MooN aka asdfgh

New member
נתניה אמרת...

אולי אני אתגבק על הנתניופוביה שיש לי ואבוא. תן עוד פרטים בבקשה: מיקום, שעה....

hermoni

New member
נתניופוביה???

וואלה צוחק על נתניה???? אני יביא עלייך את כל ההומיז שלי להופעה נוציא עלייך קצת חום... וואלה נתניה:)

hermoni

New member
נראה לך נתניה?

חרא של מקום!!! ערסים רוסים ואתיופים כל היום למי יש כוח?

RabidCat

New member
חחחחח...

ערסים יושבים בשקט.... ולמה יש לך בעיה עם רוסים או אתיופיים.. ?

BigFoot2212

New member
מה זה????

למה פתאום אני רואה שסאב והצל הולכים להופיע בכל הבתי ספר האלה???? למה לא לנו ?? חחחח סתם - איך אתם מארגנים את זה שהוא יבוא?

RabidCat

New member
אחי... תראה..

איזה קטע.. זה היה אמור להיות לפני שבועיים היום הזה.. עכשיו הבצפר הדפוק שלי רצה להזמין את ליאור נרקיס.. והיום ההוא נדחה .. לשבוע הבא.. ואני היום לא הייתי בבצפר.. וחבר שלי מתקשר אלי ואומר לי שסאב יהיה!! :) נחמד :).. בנתניה אין ממש קהילה גדולה של ראפ.. ובבצפר שלי בכלל לא.. אבל יש לי מזל :)))

City Of Angels

New member
סתם ... כי בא לי לכתוב ../images/Emo3.gif

לכל האנשים מהמרכז ...בראשון בעצם.. מוקי הולך להופיע ב 27.11 בגימנסיה הריאלית . סאב והצל יופיעו ב - 29.11 במקיף ה´ . אני מקווה שזה בטוח ..זה מה שאמרו לי בכל אופן.. מקווה שלא יהיו ביטולים...
( לא לשכוח חישגוזים ב 2.12.02 יום אחרי היום הולדת שלי.. לא קשור..לא עניינכם ...סתם ) נ.ב. - תגידו ליואב (הצל) אמור להיות יום הולדת בזמן הקרוב ?!?

D O R 11

New member
זה נכון

לפחות השני אני לומד שם והיום היה לנו אסיפת הורים ואמרו לנו שהם מופיעים.

Rapid נאור

New member
נו בדיוק המזל שלי

ונזכרתי לסיים ביצפר שנה שעברה, לא יכולתי לחכות עוד שנה

MC Elinor

New member
../images/Emo4.gifאוף אצלנו זה לא יקרה בחיים..

חשבנו להביא אותם בחנוכה לבצ´פר אבל הבאסה זה שיש לי בצ´פר קטן וחסר תקציב... אז זה לא יקרה בחיים אני רק יכולה לשבת ולקוות לא יותר מזה... באסה...

למעלה