אנשים!!!

omritoto

New member
סאב בא גם אלנו!!!!!

חחח סאב והצל באם אלנו ב8.12 ואני הייתי מת לעלות לאיזה שיר בכל מקרה מי שרוצה יכול לבוא לביצפר שלי זה ביצפר אשל הנשיא ליד ב"ש ונראה לי שההופעה תעבור ברדיו של הביצפר של 106FM שאפשר לשמוע גם דרך האתר של הביצפר שלי אז תבואו

ShadowiT

New member
לא פייר

אליינו לבית ספר רק ליאור נרקיס בא והיה משחק נחמד של פסק זמן שכנראה מימנו את כל העניין. לקחתי פסק זמן וברחתי. גם אני רוצה

RabidCat

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קטע!!! אצלינו היום הזה נדחה .. וליאור נרקיס היה אמור להביא. אבל בגלל הדחיה בא סאב!!! :)))

Altryne

New member
תגידו יכול להיות...?

שסאב והצל יגיעו לא במסגרת "הנוער ינהג אחרת" אלא סתם במסגרת יום התלמיד? כי אמרו לנו שאם הוא יגיע אז ביום התלמיד או שהם ישלבו את זה

RabidCat

New member
אז ככה...

26.11.. יום שלישי הבא.. בצפר "שרת" נתניה אמממ כתובת וואלה לא זוכר.. תגיעו לרח´ סוקולוב שם תשאלו איפה זה שרת.. :) זה חצי דקה משם... עוד משהו..?

ShadowiT

New member
יווווווו

וואי הוא בא לשרת? למה הוא לא בא לאלדד? יש לך בערך את השעה? אולי אני אבוא לביקור קטן :) הרבה זמן לא הייתי שם...

RabidCat

New member
אז ככה...

שעה... אני אמסור לך מחר.. ואם יש לך icq.. תרשמי לי תמס´....

ShadowiT

New member
תודה:)

161087222 אני מנסה לסנג´ר חברה שלי שתבוא אבל היא לא רוצה :((( ד"א יש לך שם? אולי אני מכירה אותך.... :)

גילדורי

New member
סאב בא מחר לחיפה

באותה מסגרת אבל לא לבי"ס שלי...לנו הביאו את חמי רודנר (בעעעעעעע) נראה לי אני אבריז ואלך להופעה....

למעלה